Widok

Ostatnia "Piątkowa Prywatka"

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Drodzy Goście! Mamy przyjemność zaprosić Was na naszą ostatnią imprezę - "Piątkową prywatkę", która odbędzie się 31 marca w klubie Pokład. To będzie wyjątkowe wydarzenie, na którym nie zabraknie dobrej muzyki, tańca i zabawy!Otwarcie bram odbędzie się o godzinie 20:00, więc przyjdźcie na czas, aby mieć czas na dobrą rozgrzewkę przed udaną imprezą. Naszą imprezę poprowadzi Dj Patzer, który ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Drodzy Goście! Mamy przyjemność zaprosić Was na naszą ostatnią imprezę - "Piątkową prywatkę", która odbędzie się 31 marca w klubie Pokład. To będzie wyjątkowe wydarzenie, na którym nie zabraknie dobrej muzyki, tańca i zabawy![/lead]Otwarcie bram odbędzie się o godzinie 20:00, więc przyjdźcie na czas, aby mieć czas na dobrą rozgrzewkę przed udaną imprezą. Naszą imprezę poprowadzi Dj ...
więcej

Zlodziej wlasciciel pokładu

Zostałam okradziona årzez własciciela, umowa na zlecenie pol etatu a pracowałam 200% pracowalam za darmo system zeszytowy ,wlasciciel budowal Pokład nasze wypłaty i nie miał skrupułów, zarzucał ze go okradamy jak chciało sie odebrać 100 zł z pieniedzy płaconych z opóźnieniem! Musialam wyjść i sie zwolnić by zrozumial że źle postapił ale i tak nie wyciagnal wniosków z tego żadnych, zglosilam sprawe do sadu i firmy której tak samo oszukał i zrobil długi zrobilybto samo ponosł karę i komornicy zrobili robote za co im dziękuję !wtedy praca byla dla mnie wazna bo bylam studentką i Zostałam oszukana dlatego wyjechalam z kraju bo mialam traumę po spotkaniu się na rynku z taka ścianą, przykre!Jak sie rozpoczyna pracę na rynku i zderza sie z rzeczywistością wykorzystywania młodych i studentów i zlego traktowania ich oraz obiniania i wrzucania do jednego worka!

[lead]Drodzy Goście! Mamy przyjemność zaprosić Was na naszą ostatnią imprezę - "Piątkową prywatkę", która odbędzie się 31 marca w klubie Pokład. To będzie wyjątkowe wydarzenie, na którym nie zabraknie dobrej muzyki, tańca i zabawy![/lead]Otwarcie bram odbędzie się o godzinie 20:00, więc przyjdźcie na czas, aby mieć czas na dobrą rozgrzewkę przed udaną imprezą. Naszą imprezę poprowadzi Dj ...
więcej
do góry