Widok

Ostatnie chwile kładki na Zaspie

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czego nie robi miasto dla dewelopera.

To deweloperzy rządzą miastem. Skoro teraz można z kładki podać rękę mieszkańcom na balkonie 4 piętra w nowych blokach w City Parku to kładkę należy rozebrać. Pomimo, że kilka lat temu wykonano kosztowne remonty 4 biegów schodowych i zainstalowano windy to gdyby nie inwestycja INPRO kładka, funkcjonowałaby jak dotąd. Ale koszty ktoś pokryje. Gmina, Unia. a tak naprawdę to każdy z nas. Bo ani gmina ani Unia nie drukuje pieniędzy tylko wszystko mają z naszych podatków i dlatego lekką ręką marnotrawią je. Nikt nie wydałby pieniędzy na remont mając zamiar za kilka lat rozbiórkę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kladka bedzie niszczona.Rowniez przebudowala sciezki rowerowej i droga sciezkową pierwszych i jest na to projekt i za niżą kladke.Budowa bedzie 2 lata.Poczytaj informacje w Internecie.

Rzeczpospolitej, a nie Rzeczpospolitą

Miły chłopcze

A co z przystankiem Tramwajowym

Do przystanku tramwajowego był wjazd + kładką + zjazd windąNie będzie przystanku? A jak z przesiadką na autobus do szpitala lub na Stogi? Ktoś po pijaku to wymyślił???Teraz będziemy przebiegać autostradę ? A do tramwaju wspinaczka linowa. Uśmiechnijcie się brygada i żreć Prince Polo"ułatwiają "nam życie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zamiast remontu kładki na Zaspie .....

W pierwszej kolejności powinno się zainstalować windę na przystanku SKM Zaspa.Ten przystanek jest udręką dla ludzi starszych i matek z wózkami..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kładka

Najpierw był remont. Nowe windy a teraz rozbiórka. Niemiec na pasie startowym zarobił 36 mln zł. Na kładkę mają wydać 35 mln zł
Zostałby jeszcze 1 mln zł.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zgadzam sie jak tam powiesiłem kłodkę i jak zniszcza te kładke to moje partnertwo z moja partnerka sie rozpadnie!!

Trzeba zrobic protest w obronie uczuc kierowców samochpdów!!

Ej poczekajcie jeszcze musze przescieradło wywiesiec z napisam Sandra Kocham cie, drugie Kaska czy wyjdziesz za mnie ?

i trzecie jakies polityczne szesnascie gwiazdek czy jakos tak :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepsze jest wrogiem dobrego

Ktoś potrzebował przytulić pieniądze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kładka na Zaspie

Kładkę i ulicę wybudował Gierek , a nie jakiś JP2!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co płaczesz

Tam skończą jak tu zaczną z rowerami niech zrobią porządek i wywalą ich gdzieś gdzie ich nie będzie widać na drogach na nie potrafią ofermy jeździć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

głupota ludzka trwa wiecznie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Smutno... I ta rosnąca wokół zabudowa. Wszystko niszczą deweloperzy za zgodą władz. Paraliżują miasto bez żadnej wizji, im jestem starsza tym bardziej doceniam dalekowzroczne planowanie z czasów lat 70. i 80.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korki będą na stałe

Bo to jest kolejne skrzyżowanie kolizyjne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prace będą wykonywane tylko w nocy, aby nie było korków na drogach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry