Widok
Ostoja Myśliwska
Ostoja Myśliwska powstała w dynamicznie rozwijającej się części miasta. Lokalizacja ta gwarantuje łatwy dojazd do centrum i Wrzeszcza, a zarazem bliskość zieleni i lasu oraz infrastruktury niezbędnej do komfortowego życia.
Inwestycja została podzielona na dwa etapy. Zakończenie pierwszego nastąpiło pod koniec 2011 roku, drugiego rok później.
W pierwszym etapie powstało 5 klatek z 106 lokalami mieszkaniowymi i 8 lokalami handlowo-usługowymi. Docelowo zrealizowano łącznie 226 mieszkań w ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Jeszcze żaden deweloper w tej okolicy nie zostawił po sobie takiego śmietnistka
Jesienią zaśmiecili całą Dolinkę Królewską, gdy ocieplali styropianem w czasie silnych wiatrów, w krzakach przy Myśliwskiej jest takie zbiorowisko półlitrówek robotników, że gdyby ktoś jeszcze skupował szkło, można by zbić majątek na butelkach. Ładna mi "ostoja", chyba ostoja brudu i syfu. Jeśli mam oceniać jakość budynku po ogólnym planowaniu prac, utrzymaniu porządku, to myślę, że nie warto tam kupować mieszkania. Wstyd.
ostoja myśliwska
Lokalizacja bardzo dobra .Dosyć ładnie wygląda budynek nocą ale z daleka , z bliska natomiast wykonanie zewnętrznej elewacji fatalne-widać to wieczorem przy podświetleniu reflektorów które są zamontowane na budynku(może to być z winy słabego podwykonawcy wynajętego przez dewelopera)
opinia
Oferta internetowa wygląda bardzo interesująco, jednak po przyjeździe na budowę trochę zmieniłem zdanie - blok blisko ruchliwej ulicy, małe balkoniki lub ich brak, rozkłady mieszkań też pozostawiają wiele do życzenia.
Obsługa biura sprzedaży też nie wywarła na mnie dobrego wrażenia - Gościu z biura zachowywał jakby to był jedyny blok w tej okolicy - bierzesz Pan, a jak się nie podoba, to trudno (oczywiście na dzień dobry brak negocjacji cen).
Szkoda, bo zapowiadało się tak całkiem nieźle.
Obsługa biura sprzedaży też nie wywarła na mnie dobrego wrażenia - Gościu z biura zachowywał jakby to był jedyny blok w tej okolicy - bierzesz Pan, a jak się nie podoba, to trudno (oczywiście na dzień dobry brak negocjacji cen).
Szkoda, bo zapowiadało się tak całkiem nieźle.
Masakra
Nigdy więcej nie kupiłambym mieszkania z Polnordu. Złodzieje, naciągacze i jak tylko dostaną pieniądze nie reagują na żadne pismo reklamacyjne od mieszkańców.
Na dodatek nie wywiązują się z obietnic ani z projektu. Mieszkania są źle wykończone a materiał z jakiego wybudowane jest BARDZO niskiej jakości. Obsługa zarówno sprzedażowa jak i posprzedażowa jest na bardzo niskim poziomie!!!! Masakra - nigdy więcej z Polnordu!!!!
Nie polecam nikomu tej firmy!!!!!!
Na dodatek nie wywiązują się z obietnic ani z projektu. Mieszkania są źle wykończone a materiał z jakiego wybudowane jest BARDZO niskiej jakości. Obsługa zarówno sprzedażowa jak i posprzedażowa jest na bardzo niskim poziomie!!!! Masakra - nigdy więcej z Polnordu!!!!
Nie polecam nikomu tej firmy!!!!!!
Deweloper jak deweloper...
Dziwię się osobom które oceniają tę inwestycje tak negatywnie, bo np. elewacja nie jest wystarczająco równa. Nigdy nie będzie idealnie. Ja przeprowadziłem się z domku jednorodzinnego i mam zupełnie inne podejście. Uważam, że inwestycja jest bardzo ciekawa, a przede wszystkim dobrze się tam mieszka.
Interesująca inwestycja
Interesująca inwestycja. Budynek co prawda duży gabarytowo, ale przez brak jednolitej linii zabudowy i dzięki ciekawej kolorystyce elewacji łączącej dużo przeszkleń z cegłą ozdobną wygląda ciekawie.
Balkoniki małe od strony ul. Myśliwskiej, ale wewnątrz osiedla są też mieszkania z dużymi tarasami i ogródkami. Lokalizacja naprawdę dobra.
Balkoniki małe od strony ul. Myśliwskiej, ale wewnątrz osiedla są też mieszkania z dużymi tarasami i ogródkami. Lokalizacja naprawdę dobra.
dobra inwestycja
Dziwią mnie opinie na temat elewacji, balkonów czy ruchliwej ulicy...
Każdy szuka dla własnych potrzeb, ja znalazłam tu z rodziną to co chciałam - blisko ulicy ale mieszkanie z oknami na dziedziniec, za to nie stoję rano przy wyjeździe z osiedlowej uliczki, mam też kilka kroków na przystanek autobusowy, inni wolą dochodzić kilkadziesiąt czy kilkaset metrów - kwestia wyboru. Balkon też mam, i to kilkumetrowy bo gdyby zajrzały te mądre piszące wyżej głowy na dziedziniec to zobaczą, że balkony, tarasy i ogródki są tam gdzie słońce. Od frontu ktoś mądrze pomyślał o małych zgrabnych balkonikach bo komu przy ulicy większy jest potrzebny?
Mieszka się tu dobrze, mimo ciężkich początków (budowa II etapu), spokojne i ustatkowane sąsiedztwo, zgrana wspólnota, bez mieszkań na wynajem (odstraszyła cena), czysto, ciepło, a że drobne usterki w wykończeniu mieszkań czy elewacji - zdarza się najlepszym.
Jednym słowem dobrze wydane (niemałe) pieniądze, w okolicy nie znalazłam lepszego mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
I wszystko jest kwestią gustu :) najłatwiej skrytykować, zwłaszcza jeśli się tu nie mieszka!
Każdy szuka dla własnych potrzeb, ja znalazłam tu z rodziną to co chciałam - blisko ulicy ale mieszkanie z oknami na dziedziniec, za to nie stoję rano przy wyjeździe z osiedlowej uliczki, mam też kilka kroków na przystanek autobusowy, inni wolą dochodzić kilkadziesiąt czy kilkaset metrów - kwestia wyboru. Balkon też mam, i to kilkumetrowy bo gdyby zajrzały te mądre piszące wyżej głowy na dziedziniec to zobaczą, że balkony, tarasy i ogródki są tam gdzie słońce. Od frontu ktoś mądrze pomyślał o małych zgrabnych balkonikach bo komu przy ulicy większy jest potrzebny?
Mieszka się tu dobrze, mimo ciężkich początków (budowa II etapu), spokojne i ustatkowane sąsiedztwo, zgrana wspólnota, bez mieszkań na wynajem (odstraszyła cena), czysto, ciepło, a że drobne usterki w wykończeniu mieszkań czy elewacji - zdarza się najlepszym.
Jednym słowem dobrze wydane (niemałe) pieniądze, w okolicy nie znalazłam lepszego mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
I wszystko jest kwestią gustu :) najłatwiej skrytykować, zwłaszcza jeśli się tu nie mieszka!