Zdecydowanie jedna z lepszych firm instalacyjnych, z jakimi miałem do czynienia na terenie Trójmiasta. Zlecałem kompleksową realizację instalacji w domu jednorodzinnym (elektryka, hydraulika, ogrzewanie podłogowe, rekuperacja + przygotowanie pod fotowoltaikę i automatykę) i cały proces przebiegł naprawdę sprawnie.

Na plus przede wszystkim:

bardzo dobre doradztwo na etapie projektu nie wciskają najdroższych opcji, tylko realnie tłumaczą co ma sens, a co nie
kontakt zawsze odbierają albo oddzwaniają, co w tej branży wcale nie jest standardem
terminowość ekipy pojawiały się zgodnie z harmonogramem, bez typowego przesuwania o tydzień
jakość wykonania wszystko estetycznie, przemyślane, bez prowizorki

Duże wrażenie zrobiło na mnie też podejście całościowe nie musiałem szukać kilku ekip, tylko wszystko było ogarnięte w jednym miejscu. Dodatkowo pomogli w kwestiach formalnych i doradzili w temacie możliwych dotacji, co też było sporym ułatwieniem.

Po zakończeniu prac nie było problemu z poprawkami czy dodatkowymi pytaniami kontakt dalej jest i reagują, a to też dużo mówi o firmie.

Jeżeli ktoś szuka wykonawcy do domu (nowa budowa, czy modernizacja), to naprawdę warto