Widok
Ostra jazda
Opinie do spektaklu: Ostra jazda.
Teatr Komedia w Warszawie
Ostra jazda
Tłumaczenie: Mirosław Połatyński
Do czego zdolni są ludzie z dnia na dzień pozbawieni pracy? Do czego zdolni są ludzie, którzy nienawidzą swej pracy? Wreszcie, do czego zdolni są ludzie, którzy przebywają w towarzystwie pozbawionych i nienawidzących pracy?
Niestety, chyba do wszystkiego... Nawet do tego, aby porzucić utarte koleiny znanej, bezpiecznej ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Komedia w Warszawie
Ostra jazda
Tłumaczenie: Mirosław Połatyński
Do czego zdolni są ludzie z dnia na dzień pozbawieni pracy? Do czego zdolni są ludzie, którzy nienawidzą swej pracy? Wreszcie, do czego zdolni są ludzie, którzy przebywają w towarzystwie pozbawionych i nienawidzących pracy?
Niestety, chyba do wszystkiego... Nawet do tego, aby porzucić utarte koleiny znanej, bezpiecznej ...
Przejdź do spektaklu.
Martini - ksywa mówi wszystko o poziomie tego autora
Szanowny Martini. Najpierw kup bilet, pójdź, oglądnij i potem napisz recenzję. Będzie jakiś pożytek, a takie pitolenie bez sensu to jest bez sensu. Rozumiesz czy nie rozumiesz? Na podstawie zdjęcia oceniasz przedstawienie. Teraz rozumiem dlaczego nie dodałeś zdjęcia.
byłam i widziałam
Wróciłam ze spektaklu-owacja na stojąco.Spektakl rewelacyjny -Baka i Kamińska(Brzydula) -fantastyczni, pozostali również świetni.
Spektakl jaki lubię oglądać -lekka fabuła ,szybka wartka akcja, trochę świnstewek -ogromna dawka humoru.Było warto wydać "parę" groszy ! Jestem juz w domu, a jeszcze z mężem się "chichamy".
Spektakl jaki lubię oglądać -lekka fabuła ,szybka wartka akcja, trochę świnstewek -ogromna dawka humoru.Było warto wydać "parę" groszy ! Jestem juz w domu, a jeszcze z mężem się "chichamy".
bylem widzialem oceniam 2/5 - mozna pojsc, ale bez rewelacji
Baka ratuje cały spektakl swoją genialną grą aktorską - co zasługuje na duzy plus. Spektakl lepiej wypadk by na mniejszej scenie niż Duża w Muzycznym. W porownaniu do "Okna na parlament" to bieda. Humor wymuszony za pomocą wulgaryzmów i prostych albo lepiej prostackich aluzji.
kant organizatora ?
Chciałam kupić bilety na ten spektakl w internecie. Miały występować Panie Julka Kamińska i Katarzyna Żak , dalej są na plakatach, ale doczytałam się, iż obu Pań nie będzie. Czemu organizator tego nie prostuje we wszystkich mediach ? Czy to prawda , jeśli tak, to chyba jednak zrezygnuję z pójścia na ten spektakl ? Może jeszcze i Pana Baki nie będzie ?
Obsada
Dzień dobry, otrzymaliśmy informację, że w Gdańsku będą występować Panie Magda Wójcik oraz Pani Marta Wierzbicka. Reszta obsady nie ulega zmianie. Zaktualizowaliśmy te informacje na naszej stronie www, FB, bileteriach oraz również na portalu Trójmiasto.pl. Mamy nadzieję, że mimo tej zmiany zdecyduje się Pani przyjść na spektakl :) Zapraszamy!