Widok

Ostra jazda

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Ostra jazda.
Teatr Komedia w Warszawie Ostra jazda Tłumaczenie: Mirosław Połatyński Do czego zdolni są ludzie z dnia na dzień pozbawieni pracy? Do czego zdolni są ludzie, którzy nienawidzą swej pracy? Wreszcie, do czego zdolni są ludzie, którzy przebywają w towarzystwie pozbawionych i nienawidzących pracy? Niestety, chyba do wszystkiego... Nawet do tego, aby porzucić utarte koleiny znanej, bezpiecznej ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER SZTUKA !!!

Byliśmy z mężem na premierze w Warszawie. Rewelacja !!!, Idę jeszcze raz do Muzycznego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

Potwierdzam

Podpisuję się pod tą opinią. Sztuka Jest rewelacyjna, śmieszna, z cudowną grą aktorską :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bilety drogie jak czort.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo za obejrzenie nie całkiem ubranej "Brzyduli" trzeba zapłacić...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

MILENA i monsz, jak juz byliście...

to po co pchacie sie znowu...jakaś rodzina?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bilety tanie jak barszcz, od razu kupiłem 4 najdroższe, żeby mieć najlepsze miejsca.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

cena biletów

dlaczego bilety w muzycznym w Gdyni nie mogą być w podobnych cenach jak w Teatrze Wybrzeże, tylko zawsze taka drożyzna?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ten stary zbok obmacuje mloda dziewczyne?

Powinien na miejscu dostac z liscia za obmacywanie mlodych aktorek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Lubię "Szajbę"

tzn. Pana Mirosława Bakę - jest Pan spoko!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

szajba wymiata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

..

już nie takie znowu młode te aktorki :-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie są obecnie tak prosci

że jak w sztuce nie ma nagości albo seksu to w ogóle na takie przedstawienia nie chodzą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

a jaką ma macać?

15- 16 max, później to już zaropiałe starocie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdjęcie mówi wszystko o poziomie tego przedstawienia.

Alternatywnie proponuję odcinek Klanu na TVP - wartość artystyczna ta sama, za to taniej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Martini - ksywa mówi wszystko o poziomie tego autora

Szanowny Martini. Najpierw kup bilet, pójdź, oglądnij i potem napisz recenzję. Będzie jakiś pożytek, a takie pitolenie bez sensu to jest bez sensu. Rozumiesz czy nie rozumiesz? Na podstawie zdjęcia oceniasz przedstawienie. Teraz rozumiem dlaczego nie dodałeś zdjęcia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

i zeby nikt obok nie siedzial :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam i widziałam

Wróciłam ze spektaklu-owacja na stojąco.Spektakl rewelacyjny -Baka i Kamińska(Brzydula) -fantastyczni, pozostali również świetni.
Spektakl jaki lubię oglądać -lekka fabuła ,szybka wartka akcja, trochę świnstewek -ogromna dawka humoru.Było warto wydać "parę" groszy ! Jestem juz w domu, a jeszcze z mężem się "chichamy".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostra jazda

Opinie do spektaklu: Ostra jazda.
Teatr Komedia w Warszawie Ostra jazda Tłumaczenie: Mirosław Połatyński Do czego zdolni są ludzie z dnia na dzień pozbawieni pracy? Do czego zdolni są ludzie, którzy nienawidzą swej pracy? Wreszcie, do czego zdolni są ludzie, którzy przebywają w towarzystwie pozbawionych i nienawidzących pracy? Niestety, chyba do wszystkiego... Nawet do tego, aby porzucić utarte koleiny znanej, bezpiecznej ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry