Widok
Ostra jazda
Opinie do spektaklu: Ostra jazda.
Teatr Komedia w Warszawie Ostra jazda Tłumaczenie: Mirosław Połatyński Do czego zdolni są ludzie z dnia na dzień pozbawieni pracy? Do czego zdolni są ludzie, którzy nienawidzą swej pracy? Wreszcie, do czego zdolni są ludzie, którzy przebywają w towarzystwie pozbawionych i nienawidzących pracy? Niestety, chyba do wszystkiego... Nawet do tego, aby porzucić utarte koleiny znanej, bezpiecznej ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Komedia w Warszawie Ostra jazda Tłumaczenie: Mirosław Połatyński Do czego zdolni są ludzie z dnia na dzień pozbawieni pracy? Do czego zdolni są ludzie, którzy nienawidzą swej pracy? Wreszcie, do czego zdolni są ludzie, którzy przebywają w towarzystwie pozbawionych i nienawidzących pracy? Niestety, chyba do wszystkiego... Nawet do tego, aby porzucić utarte koleiny znanej, bezpiecznej ...
Przejdź do spektaklu.
Martini - ksywa mówi wszystko o poziomie tego autora
Szanowny Martini. Najpierw kup bilet, pójdź, oglądnij i potem napisz recenzję. Będzie jakiś pożytek, a takie pitolenie bez sensu to jest bez sensu. Rozumiesz czy nie rozumiesz? Na podstawie zdjęcia oceniasz przedstawienie. Teraz rozumiem dlaczego nie dodałeś zdjęcia.
byłam i widziałam
Wróciłam ze spektaklu-owacja na stojąco.Spektakl rewelacyjny -Baka i Kamińska(Brzydula) -fantastyczni, pozostali również świetni.
Spektakl jaki lubię oglądać -lekka fabuła ,szybka wartka akcja, trochę świnstewek -ogromna dawka humoru.Było warto wydać "parę" groszy ! Jestem juz w domu, a jeszcze z mężem się "chichamy".
Spektakl jaki lubię oglądać -lekka fabuła ,szybka wartka akcja, trochę świnstewek -ogromna dawka humoru.Było warto wydać "parę" groszy ! Jestem juz w domu, a jeszcze z mężem się "chichamy".
Ostra jazda
Opinie do spektaklu: Ostra jazda.
Przejdź do spektaklu.
Przejdź do spektaklu.