Widok

Ostrzegam przed tym deweloperem

Portfel Inwestycyjny Sp. z o.o. Temat dostępny też na forum:
Chciałbym ostrzec przed deweloperem Portfel Inwestycyjny. Prowadzą w dalszym ciągu inwestycje przy ul. Kochanowskiego w Gdansku (Focus Duo), która miala zakonczyc sie juz ponad rok temu.

Obecnie na budowie nie sa wykonywane zadne poprawki (zglaszalismy ich kilkanascie), z deweloperem zupelny brak kontaktu. Z informacji uzyskanych od pracownikow nie otrzymali oni calosci zaplaty za wykonana prace.

Nadal nie znamy terminu podpisywania aktow notarialnych (nie wiemy tez czy w ogole sie to kiedys wydarzy, byc moze deweloper specjalnie gra na zwloke zeby ludzie porezygnowali a on sam mogl sprzedac mieszkania drozej).

Jako przyszli mieszkancy czujemy sie poszkodowani i niestety nie jestesmy w stanie nic z tym zrobic poza poinformowaniem opinii publicznej i wystapieniem z wnioskiem do sądu.

Osobiscie nie polecam zadnej wspolpracy z tymi ludzmi - nie dajcie sie oszukac i absolutnie nie robcie z nimi zadnych interesow. Ja na pewno nigdy wiecej tego nie zrobie.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

prosze nam wybaczyc poprawimy sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jezeli faktycznie wszystko zostanie poprawione, kary umowne wypłacone i akty podpisane to obiecuje usunąc ten negatywny komentarz. Na razie zostaje jak jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry