Drodzy forumowicze! Piszecie ,że obsługa ok, jedzenie dobre, fajny wystrój etc. a ja Wam powiem tylko jedno- jeśli kiedykolwiek będziecie Klientami tej restauracji, pamiętajcie, że po zapłaceniu rachunku jesteście już Nikim dla obsługi oraz szefostwa tego lokalu!!! W zeszły weekend grupa zbirów zaatakowała nas po wyjściu z Coco na terenie Gemini, prosilismy o pomoc menagera COCO oraz ochronę- nikt nam nie pomógł, lokal zamknął drzwi a przez duże okna w restauracji patrzono tylko jak nas katują. Stanowczo odradzam ten lokal jako miejsce spotkań ze znajomymi. Nie można tam czuć się bezpiecznie a już tym bardziej liczyć na jakąkolwiek pomoc w razie napadu przez napakowanych sterydami łysoli , którzy w drodze na dyskotekę do klubu Boolvar chcieli popisać się przed kolegami i nadmuchanymi pseudo Dodami pobiciem niewinnych ludzi. Ostatnio byłam to ja i moim znajomi -następnym razem możesz to być niestety TY , dlatego poważnie zastanów się zanim wybierzesz to miejsce na sobotnie spotkanie. Nasze nogi tam więcej nie postaną!! Cała sprawa zgłoszona jest przez nas na Policję. Wniesiemy również skargę przeciwko restauracji COCO oraz ochronie Gemini za nieudzielenie pomocy pokrzywdzonym.