Widok
Ostrzeżenie!
Uważajcie na ten warsztat, mają strasznie duże narzuty na części, a robociznę sobie cenią jak w ASO. Wymieniali mi włącznik świateł biegu wstecznego. Część kupili w jednym z gdańskich sklepów, oczywiście zamiennik. Nie chcieli pokazać faktury, ale niby zapłacili za niego 189zł. Wydawało mi się to dużo, dlatego wybrałem się do autoryzowanego serwisu. Okazało się, że oryginalna część jest niewiele droższa, a za robociznę bym zapłacił tyle samo. Gdybym zdecydował się na zamiennik to ZA TAKĄ WYMIANĘ W ASO ZAPŁACIŁBYM MNIEJ NIŻ W FIRMIE S'BART. Zadzwoniłem również do sklepu, w którym panowie mechanicy kupili część(na pudełku była nalepka z nazwą sklepu) i okazało się, że NARZUT WYNIÓSŁ PRAWIE 62% CENY CZĘŚCI. Zadzwoniłem do właściciela, który nie miał czasu na rozmowę i powiedział, żebym przyjechał w poniedziałek przed 17. Oczywiście tego pana nie zastałem. Telefon był cały czas zajęty. Na drugi dzień telefon odebrał drugi z panów obecnych przy naprawie, który nie miał dostępu do faktur i nie mógł mi pomóc, powiedział, że właściciel jest chory. Mi się raczej już nie uda nic zalatwić ale OSTRZEGAM INNYCH PRZED TYM WARSZTATEM, żeby nie zostali oszukani tak jak ja.
Moja ocena
S'Bart - elektryka i elektronika samochodowa
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 2
asortyment: 1
jakość usług: 2
terminowość: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6