Widok
Oświetlenie sufitowe Trey
Szukasz pomysłów na oświetlenie sufitowe Trey do nowej budowy. Planowaliśmy mieć otynkowaną półkę wokół drzewa, aby mieć ukryte lampki linowe. Niestety podczas tego procesu zapomniano o tym i teraz mamy standardowe drzewko.
Moja żona i ja nie jesteśmy fanami formowania korony i tak naprawdę nie chcemy mieć poplamionego wykończenia wokół drzewa, ponieważ planujemy mieć odsłonięte belki i nie chcemy zbyt dużo koloru drewna na suficie.
Ktoś ma jakieś dobre pomysły na ukrycie lampek sznurkowych na gotowym suficie z drzewa, który nie zawiera listwy koronowej ani poplamionego wykończenia???
Moja żona i ja nie jesteśmy fanami formowania korony i tak naprawdę nie chcemy mieć poplamionego wykończenia wokół drzewa, ponieważ planujemy mieć odsłonięte belki i nie chcemy zbyt dużo koloru drewna na suficie.
Ktoś ma jakieś dobre pomysły na ukrycie lampek sznurkowych na gotowym suficie z drzewa, który nie zawiera listwy koronowej ani poplamionego wykończenia???
Ja niestety na takich rozwiązaniach całkowicie się nie znam więc także ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to od siebie chcę dodać, że sam znalazłem niedawno oświetlenie wystawiennicze w http://dekoracyjneledy.pl/ i właśnie takich rozwiązań od jakiegoś czasu szukałem.