Widok

Oszukani przez miasto

Witam wszystkich,
szukam ludzi , którzy tak jak ja kupili mieszkanie od dewelopera i dopiero w chwili zasiedlania dowiedzieli się , że deweloper sprzedał w waszym bloku mieszkania miastu. Czy tak jak my borykacie się z uciążliwymi lokatorami? My mamy już dość i uważamy , że czas najwyższy zacząć o tym mówić głośno. Od razu chciałam zaznaczyć , że wśród tych osób są ludzie strasznie sympatyczni, niestety nie brakuje też takich którzy skutecznie uprzykrzają nam życie. Jeśli macie taki problem piszcie o tym . Razem możemy zdziałać więcej!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To chyba nieuprzedzeni przez dewelopera? Poza tym, czy deweloper musi uprzedzać, komu sprzedaje mieszkania? Trzeba było się dopytać, albo kupować mieszkanie w apartamentowcu za 10 tys/m. I uwierz, ludzie, którzy kupują sami mieszkanie, też potrafią być mega uciążliwi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Deweloper to jedno, ale miasto , które przydziela lokale komunalne powinno brać odpowiedzialność za to jakich lokatorów sprowadza nam na głowę. My uczciwie pracujemy, płacimy rachunki, czujemy się oszukani, że na co dzień musimy zmagać się z takimi problemami. Na forum roi się od wpisów ludzi takich jak ja . Dlaczego jakiś urzędnik zrobił nam taki prezent?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Zamojska Vita (5 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry