Widok

Otomin - Osowa

Witam
Czy macie obczajoną jakąś trasę Otomin-Osowa lub/i na odwrót?
Na rowerze oczywiście, może być dla MTB.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
żółty szlaczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czarnym szlakiem z Otomina do Matemblewa i tam przesiadka na żółty, którym dojedziesz do Osowy
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
DODAM ZE CHODZI MI O JAK NAJKROTSZY DOJAZD DO PRACY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Otomin, Kiełpino górne i 2 opcje.
1. Przy Achaun przez Kartuską i w dół. Potem nad starymi torami i w lewo pod obwodnicą. Drogą wzdłuż działek do Matarni i pod górkę ścieżką/chodnikiem. Przecinasz Budowlanych (lasem), przecinasz Słowackiego i dalej na Klukowo. Wzdłuż obwodnicy i wyjeżdżasz w Owczarni.

2. Przez Kokoszki, na rondzie w prawo i potem tak samo.
No wlasnie przyuwazylem na satelicie wariant 1 ale czy teraz on jest przejezdny w czasie budowy wezla karczemki?
Przejazd pod obwodnicą w tygodniu w maju nie był przejezdny ( dużo pracowników , maszyn ) Ale w weekend przejechałem , tylko że to było w maju.
Nie wiem jak teraz , zrób sobie w weekend na spokojnie rekonesans trasy.
Spróbuj przejechać za obwodnicą od strony ulicy Kalinowej czy Różany Stok obok działek kieruj się na stary wał kolejowy i potem tak jak pisał Ci Zekker.
Mowie odrazu ze jest ciezko z przejazdem. w weekend moze pracownikow mniej, ale po sobotniej wyprawie do dzisiaj nie moge domyc swojego bajka. Na tą chwile najlepszy jest wariant B.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki wielkie za wskazówki, za Różanym Stokiem da się elegancko przebić przez wał na północ. Traska jest całkiem OK. Rzadki kontakt z samochodami ma się tylko na Radarowej i Otomińskiej. Trzeba tylko przeciąć zawalone samochodami Kartuską, Budowlanych i Słowackiego.
Budowlanych to szczególna masakra której chciałem uniknąć za wszelką cenę i udało się :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry