Widok

Otrzeźwienie

Znaczy to że w końcu przestaną powstawać tasiemcowe szeregi , które nie są przyjazne dla mieszkańców o czym przekonają z upływem czasu dumni właściciele owych segmentów , ani też nie mają wyglądu . Tak powstawały swego czasu czworaki ,lub państwowe gospodarstwa rolne tzw. PGR . Winni temu są Burmistrz i cała rada Banina . Nie dbają żeby powstały ulice ,ścieżki rowerowe .Wybudowali np. ścieżki rowerowe między Żukowem a Pępowem . A w Baninie np ul . Księżycowa ,burmistrz obiecywał chodnik a co jest ? po 2010 r deweloper dostaje zezwolenie na budowę szeregowców tuż przy ulicy. Gdzie jest nadzór budowlany ?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ale inteligencja....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znów zostałam wywołana:) Widzę, że tu komuś się nudzi. Proszę mnie, ani mojego męża w takie sprzeczki nie mieszać. Nie jesteśmy właścicielami domu jednorodzinnego, aczkolwiek taki wynajmujemy. Tym bardziej nie wiemy kim jest nawet Bychowski i nie chcemy wiedzieć. Sherlocku to, że ktos ma taki sam początek id jak ja, nie oznacza, że to ja. Nie interesują mnie Wasze domy jednorodzinne, nie interesują szeregi. Ja po prostu piszę, że tu mi sie nie podoba,aspekt wizualny banina( błoto,brud, brak koszy na śmieci, brak chodników)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba szanować każdego człowieka bez względu na to gdzie mieszka. Ja zaakceptowałem już dawno mieszkańców szeregowców i powiem Wam, że to nawet sympatyczni ludzie. Da się z nimi porozmawiać, tylko nie wolno za długo patrzeć im w oczy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry