Widok

Otwieram Klub Samotnych SERC

No to nadszedł ten upragniony dzień dla wszystkich ludzi na tym Ziem padole!!!

Niniejszym otwieram Pierwszy Internetowy Klub Samotnych Serc!!!

Słuchajcie To nie żadna zgrywa!!! !!! !!!
Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w necie!
Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Komu czego brak! w uczuciach?
Najtrudniej się samemu określić!

Wpis do PIK Ss jest bezpłatny! Do niczego nie zobowiązuje!

Celem Klubu jest przełamanie SAMOTNOŚCI !!!
Wymiana doświadzeń.

Zapraszam do rozmowy ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym wolała w Gdyni, bo mieszkam w Gdyni a do Gdańska ciężko się dostać ;)
Barbados jest w Kwiatkowskim na 10 Lutego, koło Batorego.

W piątek też można się pobawić przecież, jeżeli mowa o karnawale :)
Dla mnie może być piątek lub sobota.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki , ze Anne odezwała się w tej sprawi e .
Ale tak się zastanawiam bo wszyscy chcemy się spotkać czy to nie jest bujda na resorach czy to dojdzie do skutku .
Dajdzie mi pewność , że to się nasze spotkanie odbędzie.
Bo czasem się dużo mówi , a mało się robi .
Ja muszę mieć pewność , że rozmawiam z konkretnymi ludżmi , ze rzeczywiście chcą tego co ja.
Jeśli chodzi o to spotkanie to wolę w sobotę .
zróbmy dwudniowy bal :) w piątek wieczorek zapoznawczy a w sobote poprawiny :)

Również chciałbym wiedzieć na czym stoję i czy opcja jest cały czas aktualna.

Skoro juz tak ustalamy szczegóły to chyba warto by było zrobić rezerwację na lożę :)

Pozdrawiam Tomasz :)
Rezerwację? Dajcie jakiś konkretny termin i zobaczymy ile osób jest chętnych.
Moja droga :) oficjalną datą jest 20.01 :) więc dlatego proponuję już ustalić listę uczestników i wpisac kto idzie kto nie idzie :)

Annie a jak sobie wyobrażasz ,że będziemy stac pod ścianą fajnie po tańcach hulankach czasami odpocząc :)
A ja stanę przy swoim zróbmy to w sobotę , a za rezerwację trzeba zapłacić dogadajmy się konkretnie -, albo 14 stycznia , , albo w ostatnią sobotę stycznia czy w pierwszą sobotę lutego , czy musimy się dostosowywać wszyscy i podporządkowywać się jednej osobie , gdzie większość chce spotkać w sobotę - tu podaję trzy terminy sobót wybierzcie sami bo widzę , że nie jest jeszcze stworzona lista osób , które z chęcią by się spotkali i nie ma konkretnej daty ja proponuję 14 stycznia im szybciej tym lepiej nie odciągajmy się !!!!!!!!!
Jutro już piątek czekam na konkretną datę spotkania , ale w sobotę bo w piątek nie bo pracuję i to też weżcie pod uwagę !!!!!
Mariusz nikt do Ciebie nie będzie się dopasowywał , data proponowana 21.01 uważam,że jest najrozsądniejsza .

Co do pracy w piątek nikt nie zabrania , pracować zawsze można przyjśc po pracy wiem nie raz tak gdzieś chodziłem :)

Co do płacenia za, loże to uważam , że jest to rozsądna opcja ktoś np poda nr konta pojedzie wpłaci przedstawi reszcie potwierdzenie i będzie uczciwie.

Chyba ,że byśmy mieli stać pod ścianą , a tak kulturalnei na siedząco , będzie można wypić czy to drinka czy to piwo :) a nie stać

Jak już gdzieś iśc to lepiej by to było dopięte na ost guzik
Tak zgadzam się na 21 stycznia , ale nie mam konta w internecie czy może być przed spotkaniem czyli wpłacę tę sumkę przed naszym spotkaniem bo nie wiem , gdzie mam i komu te pieniążki dać .
Potem po czytaniu twej propozycji wydała mi się nie głupia ale czy ta sobota 21 dojdzie do skutku .
Tylko Tomku ja naprawdę nie mogę w piątek bo jak już pisałem idę do pracy na noc
Wolał bym sobotę bo o co chodzi jak przyjdzie więcej osób 20- tego czyli w piątek , a 21 będę ja tylko sam to co w tedy .
Ja muszę mieć tą pewność - rozumiesz
Tak ta data 21 stycznia mi odpowiada i zgłaszam moje przebycie , ale proszę mi napisać ile by to kosztowało .
Bardzo proszę o potwierdzenie czy mogę wpłacić tę sumkę przed przebyciem - pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli mam tam pojechać i wpłacić , ale czy to będzie aktualne dajdzie znać abym nie wyszedł na DUTKA .
A w piątek idę na noc do pracy ja pracuję na nocne zmiany , a nie jak ty na rano
Czekam na to , że to spotkanie odbędzie 21 stycznia - to pewne , gdzie i o której do którego dnia wpłacić tam pieniązki no i zeby to było pewne
ja czuję się samotna !!!!
i nie chcę już nikogo poznawać tu, na necie.
szkoda zachodu, szkoda marzyć o czymś co kiedyś i tak się skończy..

Anty ma rację !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mariusz spokojnie jak narazie to wszystko wydaje mi sie byc strsznie śliskim tematem :)

Niech w końcu płec piekna się określi czy idzie czy nie idzi e:)
A jaki ogólny wiek zainteresowanych? Bo nie wiem czy nie za młoda jestem..
A ile masz Katie wiem że o wiek kobiety się nie pyta:)
Serwis Komputerowy
23 :>
Kasiu ja mam 29 jeszcze ale czuje się na 20 :)

Proponuje już zacząć się wpisywać , kto chętny.
Kasiu wiek nie ma różnicy mimo tego , że od Ciebie i Tomka jest dosyć starszy , ale ja też dogaduję się z młodymi , ale myślę ,że mimo wieku też znajdę swoją drugą połowę odpowiadającą mego wieku.
Aby się do siebie dopasować to jest najważniejsze w życiu .
Ja byłem w trzech związkach partnerski , ale to płeć piękna nigdy nie powiedziała tego czego od niej oczekiwałem i nie była odwzajemniona.
I dlatego chciałbym znależć płeć piękną aby zaakceptowała moją miłość
I myślę , że tu kogoś znajdę niech moja miłość do kobiety była ta szczęsliwa i odwzajemniona - tego pragnę
Czy tak dużo w tym życiu chcę?
Mariusz nie Ty jesteś sam w takiej sytuacji ja tez tego pragnę co Ty więc miejmy nadzieję że rok 2012 przyniesie nam samotnym ludziom same dobre rzeczy w miłości
Serwis Komputerowy
Bardzo tak bym chciał , żeby rok 2012 był w osobistych sprawach samotnych na prawdę szczęśliwy
chętnie bym dołączyła ale Gdynia to za daleko dla mnie mam nadzieje że będziecie się dobrze bawić

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry