Widok

Otworzyli Grabówek, ale...

Remont skm Grabówek - to jakiś dowcip? Pół roku totalnego zamknięcia.. i teraz jedyne co, to otworzyli przystanek, który teraz wygląda jakby był przed nim jeszcze rok remontu... Ktoś wie ile ma to jeszcze potrwać?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w czym Ci to przeszkadza,

Że remontują? Najważniejsze, że otworzyli w terminie, a sam remont może się przedłużyć. Nie rób afery.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 21

przeciez leszczynki wyglądały identycznie jak jeszcze działały
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież informowali, ze otworzą, ale remont nie jest zakończony. Wystarczy czytać, a nie narzekać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja tylko pytam

Nie wszystko jest aferą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Najważniejsze, że otworzyli w terminie, a sam remont może się przedłużyć" Serio? Co tam terminy! Ważne, że można wsiąść na pociąg, lawirując między budowlańcami...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

było gorzej xD

Kpina

Ten wyraz mówi tobie że to jest afera
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczy sprawdzić a nie się żalić.

Info jest na stronie SKM , na ich Facebooku, na tablicy przed wejściem na peron, był art.na tym portalu... Termin zakończenia -marzec 23. Nie ma za co. I dobrze, że otworzyli wcześniej a nie czekali na zakończenie prac.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba umiec czytać komunikaty

Od dawna była informacja, ze remont się nie kończy, lecz otworzą dojście na peron, bo musza zamknąć leszczynki. Wiem, łatwiej się czepiac, niż doczytać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komunikat mówił o tym, że remont planowany jest do końca marca 2023 - nie za bardzo rozumiem o jakim terminie piszesz. Jeśli masz kulę przyszłości i wiesz, że nie skończą to proszę udostępnij, mam kilka spraw, których zakończenie chciałbym poznać...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle co budowa Trasy Kaszubskiej. ..

Nikt tego nie wie....
do góry