Widok
Oxygen Park
Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części Gdańska. W okolicy są sklepy, punkty usługowe, przedszkola, żłobki oraz nowa szkoła. W otoczeniu nowych osiedli nie brakuje także obiektów sportowych, zielonych terenów rekreacyjnych czy spacerowych - w sąsiedztwie znajduje się m.in. Wąwóz Potoku Kowalskiego.
Lokalizacja sprzyja łatwemu poruszaniu się po całej aglomeracji - niedaleko jest stąd do obwodnicy Trójmiasta, która umożliwia sprawne ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Beznadziejna komunikacja
Kontakt z biurem sprzedaży developera beznadziejny - pytasz o konkretne mieszkanie a on ci przysyła ogólnikowy folder, na odpowiedź że poproszę o konkrety albo niech mi da spokój ponownie otrzymuję porcję banałów bez podania ceny i zaproszeniem do biura.
Na etapie wstępnej analizy inwestycji nie mam czasu żeby specjalnie jechać do każdego developera żeby poznać cenę (ciekawe czy i wtedy poznałbym cenę czy tylko usłyszał kolejne bzdury), bujajcie się panowie panie.
ps. Park dzikiej przyrody Trzcinowisko - haha, dobre, ale nazwa nawet mi się podoba.
Na etapie wstępnej analizy inwestycji nie mam czasu żeby specjalnie jechać do każdego developera żeby poznać cenę (ciekawe czy i wtedy poznałbym cenę czy tylko usłyszał kolejne bzdury), bujajcie się panowie panie.
ps. Park dzikiej przyrody Trzcinowisko - haha, dobre, ale nazwa nawet mi się podoba.
nazwa fajna, ale sprzedaż idzie słabo
Też mam wrażenie, że sprzedaż idzie słabo, dziwne ruchy, krętactwa dot. dostępności lokali - ponoć pakiet 5-8 mieszkań wrócił do oferty, choć handlowcy zaprzeczają i kluczą - to jak to jest w rzeczywistości? Czy faktycznie mieszkania zostały "decyzja Zarządu" dopiero co wprowadzone do sprzedaży, czy może jednak klienci się rozmyślili? Jeśli tak to dlaczego? Dużo towaru mają jeszcze do opchnięcia. Informacja nt ceny i dostępności powinna być przejrzysta - ceny powinny być widoczne na stronie, jak u Domesty.
Monting Development to wspaniały deweloper
Jakość mieszkań jest doskonała, lokalizacja niesamowita, a krajobrazowy design piękny Byłoby dobrze, gdyby teren był zamknięty szlabanem, aby wykluczyć parkowanie w niedozwolonych miejscach lub na cudzej posesji , ale ogólnie to wspaniałe miejsce z wysokiej jakości zabudową i piękną przyrodą Szczególne podziękowania dla pana Krystiana za jego profesjonalizm, wsparcie i porady dotyczące zakupu Monting jesteście najlepsi!
Piękne osiedle!
Oxygen Park zdecydowanie wyróżnia się spośród inwestycji na południu Gdańska. Kameralne osiedle przypomina zabudowę willowej dzielnicy. Budynki otacza zieleń zapewniająca właścicielom prywatność. Inwestycja na pewno z dużym potencjałem. Kontakt z biurem sprzedaży więcej jak bardzo dobry. Mimo, że poszukiwaliśmy niedużego mieszkania, to przedstawiciel dewelopera, p.Krystian Pankiewicz potraktował nas z niebywałą uprzejmością i profesjonalizmem, poświęcając nam każdą ilość czasu, kontaktował się z nami i cierpliwie odpowiadał na nasze liczne pytania. Taka dbałość o klienta, wysoka kultura osobista, zainteresowanie i indywidualne podejście do kupującego zrobiły na nas duże wrażenie i dały poczucie, że trafiliśmy pod właściwy adres.