Widok
P.H.U. EKOPLAST Robert Horski
Uprzedzam, że właściciel P.H.U. EKOPLAST Robert Horski z Gdyni jest niesłowny i nie wywiązuje się z zobowiązań. Firma jest zarejestrowana na Witominie na ul. Narcyzowej 1A. Na umowie widnieje również poprzedni adres firmy - Karwiny ul. Iwaszkiewicza 1/3, gdzie nikt o niej nie słyszał. Wykonuje pomiary okien i drzwi, bierze zaliczkę i po podpisywaniu umowy znika. Nie odpowiada na telefony. Oczywiście zamówionych okien i drzwi po trzech miesiącach nie ma. Jakiekolwiek próby odzyskania zaliczki są zbywane stwierdzeniem, że "mogę iść do sądu, ale wie Pan, że to długo potrwa.."
NIP 5861975326
Regon 221865750
NIP 5861975326
Regon 221865750
Chciałbym dodatkowo uprzedzić ew. klientów EKOPLASTu przed korzystaniem z usług firmy w ofercie łączonej z KREDYTEM.
Dowiedziałem się od jednego z poszkodowanych, że zaciągnięty kredyt w całości przechodzi do kieszeni właściciela, a poszkodowani muszą spłać nie mając wykonanej usługi.
Droga odszkodowania zamyka się pomiędzy klientem a wykonawcą, a bank i tak chce spłaty kolejnych rat.
Dowiedziałem się od jednego z poszkodowanych, że zaciągnięty kredyt w całości przechodzi do kieszeni właściciela, a poszkodowani muszą spłać nie mając wykonanej usługi.
Droga odszkodowania zamyka się pomiędzy klientem a wykonawcą, a bank i tak chce spłaty kolejnych rat.
Witam !!!
Jestem kolejnym poszkodowanym. Firmy na Narcyzowej juz nie ma.Pewnie oszukuja ludzi w innym rejonie Gdyni. Horski to tylko
przykrywka firmy. Glownym aferzysta jest Tomasz Koziara zamieszkaly na Witominie, ul. Gajowa 1 C. Prosze zobaczyc osobiscie,jaka wille
wystawil sobie za oszustwa !!!
Ja obecnie poszukuje osob poszkodowanych,ktore chcialy by pociagnac ta SWINIE do odpowiedzialnosci karnej. Moj e-mail: derek1503@inbox.lv. Dysponuje wszelkimi dokumentami plus rezultaty kontaktu z Izba Rzemieslnicza w Gdyni.Teraz tylka sad. Pozdrawiam.
Jestem kolejnym poszkodowanym. Firmy na Narcyzowej juz nie ma.Pewnie oszukuja ludzi w innym rejonie Gdyni. Horski to tylko
przykrywka firmy. Glownym aferzysta jest Tomasz Koziara zamieszkaly na Witominie, ul. Gajowa 1 C. Prosze zobaczyc osobiscie,jaka wille
wystawil sobie za oszustwa !!!
Ja obecnie poszukuje osob poszkodowanych,ktore chcialy by pociagnac ta SWINIE do odpowiedzialnosci karnej. Moj e-mail: derek1503@inbox.lv. Dysponuje wszelkimi dokumentami plus rezultaty kontaktu z Izba Rzemieslnicza w Gdyni.Teraz tylka sad. Pozdrawiam.