Widok
P.K. - ocena
Z całego serca polecam firmę Smart Meble! Od pierwszego kontaktu aż po montaż wszystko przebiegło na najwyższym poziomie. Szczególne podziękowania należą się Panu Adamowi, który jest nie tylko świetnym sprzedawcą, ale przede wszystkim fantastycznym projektantem. Zaprojektował moją kuchnię z ogromnym wyczuciem estetyki i funkcjonalności, doradził najlepsze rozwiązania i cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania. Widać, że ma ogromne doświadczenie i zależy mu na zadowoleniu klienta.
Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania kuchnia jest piękna, perfekcyjnie wykonana i dopracowana w każdym detalu. Cały proces realizacji przebiegał sprawnie, terminowo i w bardzo miłej atmosferze. Jeśli ktoś szuka profesjonalnej firmy do wykonania mebli na wymiar, to Smart Meble i Pan Adam są najlepszym wyborem. Zdecydowanie polecam!
Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania kuchnia jest piękna, perfekcyjnie wykonana i dopracowana w każdym detalu. Cały proces realizacji przebiegał sprawnie, terminowo i w bardzo miłej atmosferze. Jeśli ktoś szuka profesjonalnej firmy do wykonania mebli na wymiar, to Smart Meble i Pan Adam są najlepszym wyborem. Zdecydowanie polecam!