witam serdecznie:) chcialam wszystkim bardzo polecic Pania Małgosie:)opowiem w skrócie moja historie nauki jazdy żeby kazdy zrozumial dlaczego Pani Małgosia jest taka cudowna,wspaniała i przede wszystkim tłumaczy tak,ze kazdy musi zrozumiec:) a wiec...uczyłam sie w szkole jazdy w pucku ale niestety po 30 godzinach nie umialam tak szczerze mowiac nic...trafilam do tak beznadziejnej szkoly ze masakra...szkoda gadac...przez 30 godz nikt mi nie wytlumaczyl tyle ile Pani Małgosia przez pare godzin:)dwa pierwsze egzaminy oblalam na placu i stwierdzilam,ze musze gdzies poszukac pomocy i znalazlam ja u Pani Małgosi:)przed 3 egzaminem wyjezdzilam 4 godz i jeszcze sie nie udało ale juz dzisiaj wszystko poszlo naprawde fajnie...i to tylko dzieki Pani Małgosi:) bez Niej nie byloby tego sukcesu:)tacy wlasnie powinni byc wszyscy instruktorzy:mili,sympatyczni,profesjonalni,wygadani i przede wszystkim powinni miec dar przkazywania informacji tak jak wlasnie Pani Małgosia:) może jeszcze nie jezdze jakos super ale ten dzisiejszy egzamin to tylko dzieki Pani Małgosi zaliczony zostal pozytywnie...Pani Małgosia to skarb dla pasata:) w moim przypadku 9 godzin z Pania Małgosia=sukces:)