Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ekspresowo i profesjonalnie. wątek zamknięty Solidna i fachowa pomoc. Błyskawiczny dojazd do klienta. Wzorowe...
~Iza
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 marca 2013

Szybko Fachowo wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona Ekspresowa naprawa Pan Leszek przyjechał bardzo...
~Sylwia Pasternak
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 czerwca 2012

SZOK - ALE POZYTYWNY wątek zamknięty Witam na wstępie chce powiedzieć że dobrego serwisanta szukałem już bardzo...
~Janek
-

dodano: 9 maja 2012

Gorąco polecam usługi wątek zamknięty Bardzo dobrze tłumaczy naukę obsługi komputera. Miałam problem z internetem...
~Maryla
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Świetny serwis!! POLECAM GORĄCO!! wątek zamknięty Oddałem swój laptop do naprawy parę dni temu z rana, a następnego dnia rano...
~Andrzej W.
-

dodano: 4 kwietnia 2012

Super serwis wątek zamknięty Witam i polecam, poniewaz pc padl mi w czasie pracy zalezalo mi na tym by...
~Adam
-

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Bardzo szybko zdiagnozowany problem, naprawa przebiegła równie szybko i bez...
~Agnieszka
-

Polecam! wątek zamknięty Nie bardzo mogłam oddać komputer na klika dni do serwisu ponieważ jestem...
~Asia
-

dodano: 3 kwietnia 2012

Profesjonalnie i tanio wątek zamknięty Naprawdę solidny i stosunkowo niedrogi serwis. Polecam wszystkim.
~Jan
-

Solidnie, szybko tanio! wątek zamknięty Wszędzie gdzie dzwoniłem kazali mi czekać do następnego dnia, a tu przyjazd w...
~Marcin
-

Żetelnie, punktualnie i szybko wątek zamknięty Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Naprawa niestandardowego elementu w...
~Błażej
-

dodano: 26 marca 2012

Szybki i bezproblemowy serwis. wątek zamknięty Bardzo miła obsługa. Serwisant przyjechał po sprzęt punktualnie i odwiózł...
~Żania
-

dodano: 26 marca 2012

Joanna - opinia wątek zamknięty Szybka interwencja od czasu zgłoszenia usterki (niespełna 30 min.). Fachowa...
~Joanna
-

dodano: 24 marca 2012

polecam wszystkim! wątek zamknięty serwisant pojawił się w ciągu godziny od zgłoszenia, absolutnie nie mam się...
~agata
-

dodano: 24 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry