Widok

PCK 2

Zapraszam wszystkich na film

http://www.przeklej.pl/plik/gdansk-pck-mp4-00379t10s40i?err=cantdownload

zainteresowani wiedza o co chodzi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lub

http://w451.wrzuta.pl/film/3zV5yKPf6t5/clip_-_111127live171324-segment1_09_29_33-09_33_24
dla innych pytanie :
kto zgadnie czym ta mila Pani rzucila ?
(i tak od wrzesnia)
Miła Pani rzucała już przez okno śmieciami, butelkami i słoikami ze śliwkami. Teraz ciska ... (nie napiszę czym żeby nie psuć zagadki innym) - aż strach pomyśleć jaki będzie kolejny punkt programu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szok, a z jakiej okazji ona tak rzuca??
trzymacie kury na klatce?? przepraszam za żart, ale tak jakoś sam się nasunął...jakie jest rozwiązanie zagadki??
aż nie chce się wierzyć, co ludzie wyprawiają ... gdybym nie zobaczyła tego, to bym nie uwierzyła, że nasza sąsiadka ma takie " pomysły "... okropność !!! To karygodne.
i wszystko ladowalo mi pod drzwiami :/ tyle miesiecy

mojj synek (3 lata) jak wychodzi to pierwsze co mowi zobacz dzis niema ...
ale co ona rzuca?? dalej to robi??
gó...

najgorsze ze naprawde ja juz myslalem ze to psy z klatki
codzien jakas inna , a ta mila Pani chyba,ba napewno musiala zbierac
odchody zwierzat itd.

ostatnie dni to koszmar bo tak walilo ze to juz na 100 byly ludzkie :/
jejku to czym jej za skóre zaszliscie??:)
no to teraz chyba już przestanie, ale było podejrzenie że to ona, że akurat tam kamera??
no po paru dniach to sie zrobilo dziwne

dobrze ktos sobie przypomnial ze juz byly jakies akcje z butelkami itd.
image
szkoda, że nie ma zaraz ujęcia, co leży na parterze, bo to byłby pełniejszy obraz sytuacji ... chociaż mnie wystarczy to co zobaczyłam i, muszę przyznać, że przeżyłam wielki szok. Po prostu nie spodziewałam się zobaczyć osoby, której o to absolutnie nie podejrzewałam. Mam nadzieję, że teraz poniesie konsekwencje swoich czynów, bo takie rzeczy nie mogą uchodzić bezkarnie. Dowód jest oczywisty, a jeśli to za mało, to badanie krwi wystarczy /fachowcy wiedzą w czym rzecz/. Może w końcu skończy się nasz horror, a winowajca zostanie słusznie ukarany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kamera byla na dole , dowody sa , latajace kupy z kosmosu :/
image
Ciekawa jestem kto zerwał kartkę z informacją o filmie ? Ponadto mam nadzieję, że nasza sąsiadka poniesie konsekwencje swoich karygodnych czynów. wypierać się nie może, bo jest film, ani płakać i brać kogoś na litość, bo robiła to z premedytacją, a nie bezwiednie / na filmie najpierw ogląda się na 2 strony, czy nikogo nie ma/. A my, sąsiedzi, może w końcu odetchniemy z ulgą i wrócimy do normalności.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a da sie coś z tym zrobić?? gdzie to zgłosicie?? ale skad takie pomysł u sasiadki, może jest chora psychicznie? --> choc to chyba pewne, bo zdrowy człowiek czegoś takiego by nie zrobił...
mam nadzieje że zostanie ukarana
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ukarana to powina byc osoba ktora
pelni opieke , bo to sie juz zdarzalo .
Odnośnie karania ... ciekawe jakie kroki poczyni nasza Wspólnota Mieszkaniowa, bo to do niej należy obecnie ruch. Tym bardziej, że już wcześniej zdarzały się podobnego typu incydenty. Widać, że ta kobieta stanowi pewne zagrożenie dla ludzi, bo to co teraz zrobiła było obrzydliwe i uciążliwe, a wcześniej z okna leciały butelki i słoiki, a tu już chodzi o zagrożenie zdrowia i życia. Czyli jak najszybciej trzeba działać ... mamy prawo się tego domagać.
http://www.przeklej.pl/plik/k-u-p-a-avi-0038in4i11dc

ALBO

http://w207.wrzuta.pl/film/atn0SnvPhfP/k_u_p_a

jakos w internecie taka sobie ale jak sie dobrze popatrzy to widac jak nagle pojawia sie ....
24 sekunda
do góry