Widok

PHP "Kubuś" - Cieplewo i Reda

Odradzam. WSZYSTKIM. Pracodawca nierzetelny, mający swoich pracowników głęboko i daleko- pracuję tu już o dłuższego czasu obiecywano mi umowę o pracę na pełen etat- dostałam na pół etatu- albo biore albo szukaja innego pracownika bo jest wielu chętnych. Wypłata- nie pamiętam kiedy ostatnio była na czas, w tym miesiacy wciąż na nią wszyscy w firmie czekają. Wyzywanie pracowników od "debili" i "kretynów" na porządku dziennym chamstwo i brak szacunku, warunki gorzej niż biedne, atmosfera straszna. Lepiej iść do Biedronki na kase serio... ..
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się w 100%.Odradzam wszystkim chyba, że ktoś lubi pracować za darmo bo właściciel nie ma pieniędzy ale tylko na wypłaty bo sam biedy nie klepie !!!Ty masz zapi...i słowem się nie odzywać bo on jest tu panem i władcą .CHAMSTWO CHAMSTWO I NIC WIĘCEJ...A...jeszcze żeby było śmieszniej to nawet papier toaletowy trzeba własny przynieść bo w firmie nie ma...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgłosić gościa do PIP ,może dużo nie wskóracie ale będzie miał trochę nerwów ale trzeba zdobyć się na odwagę.Chamskie odzywki nagrać na komórkę i oskarżyć o mobing.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tam pracuję ,ale się zwalniam, bo dłużej tego nie wytrzymam...
Pensja nie wiadomo kiedy,atmosfera do d...y,praca za grosze,wieczne oskarżenia,że to nasza wina,bo nam się robić nie chce i tylko przydupasy mają dobrze,bo trzymają palec równo w d*pie!
Nie dajcie się nabrać na piękne ogłoszenia:stabilna praca i płaca g...o prawda!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda, że ludzie tam nie dostali jeszcze wypłaty z lipca????!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZAPRASZAMY DO PRACY W GDYNI
UL.PUCKA 35 FIRMA FENIX 2014
CODZIENNIE OD 7-15 JESTESMY NA MIEJSCU
agnieszka.jerchewicz@fenix2014.com.
ZAPRASZAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za bzdury ktoś wypisuję ja tam już pracuję 5 lat i jest ok polecam!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19
~Jola... może lepiej prawdziwym imieniem: ~Asia?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawda
Zatrudnia rowniez na swiatlowodach w niemczech
Ludzie mu pracuja a wyplaty nie dostaja.twierdzil ze w polsce wyplaci i tak trzy miesiace minely..sprawa jest w prokurarurze i inspekcji pracy
.urzad skarbowy tez juz sue tym zajol..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to za to ta firma poleciała? Bo cos było, że właściciel ma zakaz prowadzenia działalności czy coś... mogę się mylić, takie tam info z neta, ktos coś wie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry