Widok

PIECZONY DZIK LUB PIECZONY PROSIAK poszukiwany oraz CIASTA na wesele 21 kwietnia 2012

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam. Poszukuje prosiaka lub dzika na 60 osob na wesele z dowozem dnia 21kwietnia 2012 w Stężycy 40km od gdanska. Moze ktos napisac jaki to jest koszt i ile wazy takie cudo?? Właścicielka ma w swojej ofercie ale farsz z kasza gryczana co nam nie odpowiada i oferowana cena jest dla nas za wysoka..:]
I CIASTO...
kto poleci jakis kontakt na ciasto dobre i w miare niedrogie na wesele z poprawinami na 60osob. Ile takiego ciasta trzeba i jakie sie najczesciej zamawia? to sie liczy na kilogramy czy na blachy?? jesli na blachy to jaki wymiar ma byc blach i ile sztuk na 60 osob.Prosze o odpowiedzi osob o dobrym serduszku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej:)

ciasto polecam cukiernie Formella z Mostów- pyszne ciasta- rozeszło sie co do ostratniego kawalka, zabralismy tylko kilka do domu. ceny swietne 18-25zł, dowoz był gratis- mielismy wesele w Redzie. domowe i kikanascie rodzajów. tort był z wenty cena 25-37 zł, zalezy jakie ciasto, wenta z wejherowa. my na 51 osób mielismy 10 kilo toru- ananasowy, truskawkowy, malinowy, marcello, zostalo troche marcello i malinowego. tort ok 400zł, ciast wziełam 5 albo 6 rodzajów - wyszło ponad 300zł. goscie dostali tez wyprawki, potem miałąm komentarze, że ciasto pyszło pycha. ciasto- tiramisu, sernik na zimno z truskawkami, orzechowiec, sernik, jabłecznik.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
stanowczo polecam dzika z cateringu z firmy METRO. mieliśmy u nich wesele w borodzieju i dzik był pyszny.

namiar na pyszne ciasta mam u mojej znajomej, pyszne i niedrogie, z wesela nie został nawet okruszek.
poproszę o namiar na ciasta :) dzięki!
Również poproszę o namiary na ciasto

wiki18.18@o2.pl
aaaa.... dawno tu nie wchodziłam. zaraz prześle maila.
alicja1 podaj mi e-mail nie chce wpisywać numeru na forum
aha756@wp.pl jeszcze raz dzięki:)
poproszę również o namiar na ciasta:)
pau86@02.pl
ciasta , jesli chodzi o moje to tutaj

cukiernictwo.formella@wp.pl
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

Inne tematy z forum Kupię

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry