Widok

PIEKARNIK NA SZYNACH-PKM!

Dzisiaj to samo. Grzeją w pociągach PKM/Skm!Ludzie coraz grubiej ubrani a PKM grzeje ile wlezie! W pociągach musi być sauna!!! APELUJĘ do dyrekcji Pkm i kierowników pociągów wyłączcie to niepotrzebne ogrzewanie. Przez was ludzie będą się przeziębiać, zagrypiać, chorować! Dużo pójdzie na zwolnienia L4 i trzeba będzie na nich pracować. Czy tego chcecie? A może o to wam chodzi...? Przecież tymi ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko, to zwykła trollica, ona tak zawsze pisze pod skargami na SKM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli nie masz rady na 99% przypadków, właśnie wtedy kiedy są tłumy. Świetna rada XD

Ps. Wiem, że edytowałaś komentarz. Tylko potwierdzasz w ten sposób co napisałem.

No napisałam 'o ile jest miejsce' XD czytać nie umiesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zbierać na zimę

Pakować to ciepło do kieszeni. Na zimę się przyda

Jutro już będzie lepiej

Zaufaj mi, ubierz się cieplej ;-)

BykJeden

Sie rozbierze osoba i po kłopocie. A co w zime bedzie za zimno ?

Skręca ogrzewanie

To będą trąbić że jest zimno buahaa

Dziś wygrałeś człowieku dzbana dnia za codzienne wstawianie tej samej treści
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję nie reagować na takie wpisy które ten człowiek co dzień wstawia. Po prostu olać to !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

W pociągu PKP jak nie działała latem klima tylko ja przepchałam się do wagonu z konduktorami żeby interweniować. Reszta towarzystwa siedziała i czekała chyba aż się uduszą w tej puszce bez otwieranych okien. Ludzie, ruszcie tyłki i róbcie coś! To samo dotyczy wyborów. Czy to samorządowych czy krajowych! Nic się nie zmieni jeśli nie będziemy się interesować i działać, choćby miałby być to wykonanie jednego głupiego telefonu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja apeluje byś w końcu dał nam spokój z tymi bzdurami co dzień
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Należy jak najszybciej zaorać SKM i te inne przybytki. Leśne dziady nie ogarniają, że ludzie z domów w kurtkach wychodzą, więc nikt nie marznie, tym bardziej, że jest dość ciepło. No ale komuna zrobiła swoje z mózgów tych ludzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najpierw to się dopchaj do siedzeń i wieszaków o tej godzinie, w takich tłumach, "geniuszu".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przyjąłem ,na strzyża pkm podejdę i sypne szufle śniegu tam do was,ten apel nie jest nam obojętny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież wsiadasz, siadasz (o ile jest miejsce) i wieszasz kurtkę na wieszaku przy siedzeniach, od tego one są.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wystarczy konduktorowi powiedzieć, ale ludzie widzę nie potrafią się odezwać i muszą apele pisać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry