Widok

PILNE POMOCY

prosze mi powiedziec czy w tej szkole jest normalny WF czy cos w rodzaju wyboru np.taniec czy cos!!
pilne prosze o odp.szybko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest normalny wf, gdzie gramy w gry zespołowe, jak również jest gimnastyka lub aerobik jeśli się ładnie poprosi pana od wf'u ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, to chyba żart. Gdzie ten wf ma się niby odbywać???? Mamy pół sali gimnastycznej, drugą część ma liceum, więc te gry zespołowe to pukanie w pingponga na korytarzu albo totalna ściema, czyli gramy na telefonach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zakrapiany W-F

A ta wuefistka, która po pijaku ubierała koszulkę z pozycjami kopulacyjnymi świniaków, że aż ją obśmiano w Internecie, publikując fotografie, to jeszcze uczy w tej szkole?

Zobacz na przykład:
http://alkohol.toksycznaszkola.pl/swinskie-pozycje-kopulacyjne-nauczycielki-gimnazjum-nr-1-w-gdansku/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Śródmieście

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

do góry