Widok

PILNIE POTRZEBNY

To że facet jest świnią to już wiemy , ale proszę może chyć jeden normalny się uchował (wyje do nieba o takiego ) no taki około 40 , nie musi mieć kaski ( ale też nie taki którego trzeba by było utrzymywać ) normalny , miły wesoły czy jest taki Pan w Trójmieście ??? proszę odezwij się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
życzliwa olka od robienia ... hahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha dobre jednym slowem byl brzydki ale ty litościwa pani z litości do ludzi umówilaś sie z nim hahaha dobre pozdrawiam a tak ps. mówią że odrzucona kobieta jest mściwa ... moze własnie ty nią jesteś :)
to czy nadto :) to zobaczymy :P moje gg 32578952
Hejoo, Ja jestem chętny i spełniam twoje oczekiwania myśle aż nadto ;-) ...ale nie wiem jak sie z toba skontakowac ...
Mnie takze tu troche nie bylo i szczerze mowiac, tak sie wszyscy rozpisali, ze az odechcialo mi sie wszystkiego czytac :-) A moglo byc tak prosto - jest konkretna propozycja i powinny byc konkretne oferty, a nie rozwazanie o losach tego swiata itd itp, bo o tym mozemy wszyscy pogadac przy kawie :-)
Wazmy slowa,
Pozdro,
kacper_ski
... wskakuj ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
.....jeśli chodzi o mnie to znów potrzbny !!!! od zaraz :) wymogi takie jak w/w poproszę ale teraz jeszcze żeby miał jakąś "dzikosć" i aby był odważny !

Słowo znów w twojej wypowiedzi sugeruje że już kogoś znalazłaś ale szybko się zużył i teraz szukasz dalej. Niezły przerób....
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
:) i może mieć mniej niz 40 lat ....ale po 30 :)
Trochę mnie tu nie było :) ..to ja pisałam te błagania i widzę że Sobie pogadaliscie :) .....jeśli chodzi o mnie to znów potrzbny !!!! od zaraz :) wymogi takie jak w/w poproszę ale teraz jeszcze żeby miał jakąś "dzikosć" i aby był odważny !!!! i jeszcze komunikatywny ( bardzo proszę )pozdrawiam wszystkich serdecznie
JA KUDLATY DURNOWATY 45 LAT.FRANEK KIMONO.
to nie jest tak , ze nie ma miłych , czy wolnych gdyż tacy są , jednakże czy na pewno chcą ,tutaj czy też na innych forach afiszować się ?tego nie jestem pewien , ja nie zgłaszam swojego akcesu , choć jestem wolny i jak mnie określają miły , jednak nie ta kategoria wiekowa , bliżej mi do 50 niż do 40 jednak kto wie , szukaj może uda Ci się trafić
jeśli chcesz odezwij się
tom32s@tlen.pl
pozdrawiam serdecznie Tomasz
i po co się wcinasz mądralo...
TAK TO JA PIOTR 42LATA Z HAMBURGA / TCZEWA SAM CHCIALBYM CIE ZAPROSIC NA KAWE MOJ ADRES /piotrhamburg@op.pl/ piotr
Każdy dostaje to na co zasługuje. Jeśli zatem on kręcił na lewo i prawo z każdą jaka się trafiła to karą jego była taka co grzebie w telefonie. A jeśli ona ma w naturze grzebanie w telefonie - czyli jest bardzo żałosną i nieufną istotą to trafia się jej facet który będzie robił to z innymi. Sprawiedliwość wszechświata.

Trzeba być naprawdę bardzo samotnym, być dosłownie na skraju psychicznej wytrzymałości by próbować się wiązać z takimi kobietami co kontrolują człowieka, grzebią w jego rzeczach i używają takich epitetów jak panie tutaj.

Żenujące... i przyznają się do tego jakby robiły coś dobrego... fuj!
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
.... hmmm przetrzepać telefon raczej ciężko jak się ma blokadę z hasłem ale oki , rozumiem że trzeba się włamywać :-) i jak to świadczy i o kim :-) .... na boku no tego stwierdzenia też nie rozumiem jak i uciekania się do anonimu i robienie "sztucznego tłoku" aby tylko dopiec :-) .... nie chce mi się już deliberować i wypowiadać oczerniać też nie bo i po co , aby się uzewnętrznić pfff nie potrzeba mi takowych wyznań czynić ... pozdrawiam .... A.
Tobie logicznego myslenia tez brakowało skoro wierzyłeś że żadna nie dowie się że masz na boku inne, wystarczyło przetrzepac tel, ale rozumiem , że to podbudowywało Twoje ego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
..@ogarnięta vel Olka która jak już piszemy o sobie , zwie się Ewelina :-) nie chce mi się dywagowac z Twoją zranioną ambicją zeszmacenia mojej osoby - nadmienię tylko że jak chcesz inblue to poszukaj sobie w deichmanie - albo tam gdzie pracujesz jakiegoś pantofla i będzie tańczył tak jak mu zagrasz... to primo a secundo - skończone dno nie pomaga jak się kogoś z pracy wywali nb. bezwrotnie ale masz rację nie słucha ciągle egoistycznie patrzącej pannicy której ulubionym zwrotem jest ja , ja , ja...
... @gdańszczanka vel @kolczasta - jeszcze mnie zastanawia jeden fakt po analizie post. wpierw się pytasz co zrobiłem Qogarnietej vel Olka a później wydajesz o mnie opinie - nie zapętliłaś - zapętliłyście się ?? ... :-D jak pisałem - brak pomyślunku :-) jak pisał anty - amatorki :-D
....no tak ja z kolei się zastanawiam kolczasta różo vel gdańszczanko czy zawsze z litości wiążesz się z facetem ?? jak podejdzie do Ciebie żebrak to równie chętnie z nim ( trzy kropki ) :-D... obiecywałem Ci coś bo ... hmm nie kojarzę cholera ale to może ja mam taką sklerozę :-D ... rozśmieszyłaś mnie swoimi banałami które prawisz z taką zaciętością ale brakiem logiki :-D...

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry