Widok
PILNIE! szukam muzyków do zespołu rockowego - GDAŃSK
Jestem z Centrum Gdańska, mam 29 lat; własny sprzęt, 100% zaangażowania; podejmę współpracę; interesują mnie bardzo częste próby i szerokie spektrum działania (studio, koncerty, media); najbardziej mi odpowiada muzyczna mieszanka gatunkowa; inspirują mnie {GŁÓWNIE} kapele typu: Mars Volta, Smashing Pumpkins, ostatni Thrice (co nie oznacza, że mają inspirować Ciebie ;-) ). lubię image/status tych zespołów i cenię ich niezależność artystyczną; zdarza mi się słuchać także muzyki nie mającej zbyt wiele z tradycyjnym rockiem wspólnego: rzeczy free-jazzowych, awangardowych, elektronicznych; lubię punk-rockowy brud, mega-szybkie rytmy (np. na bazie R&B czy latina) jak i pinkfloydowy oniryzm, wszelakie "dziwactwa" muzyczne, sprzężenia zwrotne, kakofonię, tasiemcowe, wielominutowe improwizy, cofane "taśmy" ;), pogłosy, efekty, miksy, nakładki studyjne, etc.etc. solówki instrumentalistów, "rozmowy", itd. a więc dziedzictwo lat 60-tych PRZEDE WSZYSTKIM. preferuję także i zamknięte formy, 2-3 minutowe DOBRE, chwytliwe piosenki z wieloznacznym tekstem; lubię odrealnione wokale, także i grupowe wokale, raczej męskie niż kobiece; niezbyt lubię (niestety) "funk"/"RHCP"/"reggae"; lubię prędkość i ostrość w muzyce, nie zawsze ciężar; nienawidzę komerchy pozbawionej wartości artystycznej (gwiazdy radiowe śpiewają kolędy). co do muzyków: cenię osoby INTELIGENTNE (nie mam zamiaru grać z deb.lami), cenię osoby odważne, które nie trzęsą nogawkami na słowa: "oto nasz menadżer"; zależy mi na dobrej atmosferze, na dobrej organizacji, i przede wszystkim na... pracy. nie ma pracy = nie ma sukcesu.
PRECYZUJĄC: szukam sekcji rytmicznej (bas+bębny), poza tym może być gitarzysta rytmiczny lub klawiszowiec, może być dziewczyna-instrumentalistka. NIE INTERESUJE MNIE GRANIE REKREACYJNE, granie z osobami lat "naście", i osobami które chcą lub realizują się zawodowo, poza branżą muzyczną.
KONTAKT: gitgdatowpro@gmail.com
PRECYZUJĄC: szukam sekcji rytmicznej (bas+bębny), poza tym może być gitarzysta rytmiczny lub klawiszowiec, może być dziewczyna-instrumentalistka. NIE INTERESUJE MNIE GRANIE REKREACYJNE, granie z osobami lat "naście", i osobami które chcą lub realizują się zawodowo, poza branżą muzyczną.
KONTAKT: gitgdatowpro@gmail.com
witam
takze jestem z Gdanska,mam 36 lat,wlasny sprzet,gram na gitarze od wielu lat-muzyka to moja pasja.
Glownie preferuje klasyke,tzn; blues,rock,bosanova,hard rock.....i wiele innych.Jestem elastyczny,zatem otwarty na wszelakie gatunki muzyki.Nie posiadam wlasnego studia,ani menadzera ,uwazam sie za ososbe inteligentna,jesli widze ze cos jest sensowne ,moje zaparcie i pracowitosc ,a zarazem wytrwalosc pomagaja osiagnac mi cel.
Zatem uwazam iz,spotkanie sie,a takze rozmowa i wspolne zagranie zdecyduja o dalszej naszej wspolpracy,na co,jestem otwarty.
Widze ,ze jestes konkretna osoba,co bardzo sobie cenie.
zatem czekam na odpowiedz.
kontakt e-mail; urbi1972@wp.pl
takze jestem z Gdanska,mam 36 lat,wlasny sprzet,gram na gitarze od wielu lat-muzyka to moja pasja.
Glownie preferuje klasyke,tzn; blues,rock,bosanova,hard rock.....i wiele innych.Jestem elastyczny,zatem otwarty na wszelakie gatunki muzyki.Nie posiadam wlasnego studia,ani menadzera ,uwazam sie za ososbe inteligentna,jesli widze ze cos jest sensowne ,moje zaparcie i pracowitosc ,a zarazem wytrwalosc pomagaja osiagnac mi cel.
Zatem uwazam iz,spotkanie sie,a takze rozmowa i wspolne zagranie zdecyduja o dalszej naszej wspolpracy,na co,jestem otwarty.
Widze ,ze jestes konkretna osoba,co bardzo sobie cenie.
zatem czekam na odpowiedz.
kontakt e-mail; urbi1972@wp.pl