Widok

PING PONG

Społeczność Temat dostępny też na forum:
PING PONG
Szukam informacji gdzie dla dorosłych można by trenować grę w ping-ponga. Proszę o informację - ewizna19a@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Rumi i Redzie

http://pingpong.rumia.pl/zajecia,4
Bardzo dziękuję przyda mi się ta informacja :) Jednak mój problem jest trochę inny. Przede wszystkim on dotyczy następującej sprawy. W tym roku wybieram się na studia do Gdańska. Już stancję mam zaklepaną razem z moimi 2 kolegami. Teraz jedna sprawa, która w dużym stopniu mnie nurtuję brzmi następująca - czy są w tym wym pięknym miejscu jakieś takie kluby studenckie, które w mniejszym lub większym stopniu będą mogły jednoczyć studentów amatorów cudownej dyscypliny sportu - tenisa stołowego. Ta informacja jest dla mnie very important :)
ktos moze jest chetny pograc amatorsko na gdyni obluze (stoly dostepne na podworkach przy blokach) ?

kontakt: kor_jaw@o2.pl
gg: 1451340

mrks

centrum mrks ul meisnera Gdansk, szukam partera do gry w piatki soboty lub niedizele
Możemy spróbować. Kuba 507231970
MRKS Gdańsk godz. 20-22(amatorzy) 18-20 (szkółka dla dzieci).
od Pon. do Pt.
Organizowane są również turnieje gry amatorskiej w soboty , więcej o turniejach w Dzienniku Bałtyckim.
jeśli potrzbujecie jeszcze kogoś do gry to chętnie
505718327
michal
godziny dostępności tego mrks-u TRAGICZNE

Inne tematy z forum Sport

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

do góry