Widok

PIOTRKOWSKA- ogrzewanie

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania przy ulicy Jeleniogórskiej.. Oferta atrakcyjna, ale nie mam pojęcia jak kształtują się opłaty za ogrzewanie. Dodam, że jest tam ogrzewanie elektryczne. Czy mógłyby mi ktoś przybliżyć koszt takiego ogrzewania? Jakie są to średnie opłaty latem i zimą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj, ja również miałam podobne pytania. Z tego co ustaliłam za mieszkanie ok 40 metrów opłaty w okresie zimowym kształtują się w przedziale między 700 a 800 zł miesięcznie (zależy od taryfy i oczywiście od zużycia) :)
za 6 miesięcy dosatałm rachunek 1200zł,mam mieszkanie 48m właśnie na Jeleniogórskiej.
Mam 51 m3 na Jeleniogórskiej i wszystko na prąd. Zimą wychodzi około 700 zł na miesiąc a latem około 200 zł bez jakiegoś oszczędzania.

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Zamojska Vita (5 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

do góry