Widok

PIWO KOSZMAR!

Niby wszystko fajnie pieknie ale wydaje mi sie ze wlasciciel oszczedza na piwie. Syf jak nigdzie, piwo kwaśne a do tego niskoprocentowe , wypiłem ostatnio 10 piw i wyszedlem trzeźwy...jedyny plus to taki ze mozna domówić sok do piwa który maskuje jakosc tego trunku. NIE POLECAM ! Lepiej już się przejść kawałek dalej a wypić piwo lepszej jakości.
Moja ocena
Club ELIZJUM kategoria: Puby
obsługa: 6

menu: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Przykro nam że nie był Pan zadowolony z wizyty w naszym lokalu! Jeżeli była taka sytuacja że piwo było kwaśne należało od razu zgłosić to do Barmanki a na pewno wymieniła by na świeże dobre piwo gdyż zależy nam na każdym kliencie dla tego do dyspozycji mamy trzy rodzaje piw z nalewaka i piwa butelkowe ale nie posiadamy piw niskoprocentowych więc zarzut ten jest bezpodstawny! Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi i postaramy sie zwiększyć gamę serwowanych przez nasz piw, może któreś z czasem przypadnie Panu do gustu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
byłem tam pod koniec sierpnia, piwo nie dość że było ohydne to jeszcze całkowicie rozgazowane. Miałem razem z kolegami wrażenie, że piję wodę o lekkim posmaku piwa. fakt ten zgłosiłem Barmance jednak nic nie postanowiła z tym zrobić, stąd absolutnie nie dziwi mnie ocenia i komentarz Z.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry