Widok

PKM stoi w Osowej

PKM w kierunku Gdyni stoi w Osowej. Planowany odjazd nieznany. Wg słów konduktora wydarzył się wypadek
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest zmarły - szacunek

Nawet jeśli to samobójstwo to za taki stan odpowiada rząd. Kto jest szefem tego rządu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Że jeszcze piesi nie mają pierwszeństwa na torach?! Sejm zapomniał o Nich....? Szkoda człowieka+++
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dar

Nie chce nikogo osadzać itd... mieszkam na tej dzielnicy od urodzenia, mam 35 lat, chodzę na grzyby itd, ale nie ma żadnego przejścia w tym miejscu przez tory, chyba że ktoś po nich szedł. Wypadek centralnie pod wiaduktem pod obwodnica, gdzie widoczność nadjeżdżającego pociągu jest od byłej stacji Wielki Kack, byłem na miejscu godzinę po zdarzeniu. Raczej samobójstwo... Szkoda ludzi którzy nie dają sobie rady z własnymi kłopotami, tylko podejmują taką decyzję, szkoda człowieka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda z chyba wciąż czekają na oględziny bo korpus cały czas leży na torach i widać go jak przejeżdżałem pociągiem 10min temu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć.

SKM to rozumie, nadaje info w Kompasie i na FB. Jak jadę Polregio to zdany jestem tylko na konduktora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Martwie sie, bo szybko kurczy sie elektorat opozycji

Rzond robi wszystko żeby wygrać wybory
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tragedia

Niesety, calio leży na torach, nawet go nie przykryli workiem...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdyby kozka nie skakała...

Co ludziom po informacji na Twoim śmiesznym kompasie. Wtargniecie na tory osoby postronnej nie uratuje Twoja zaduma na temat aplikacji. Oddstac trzeba swoje przez głupio stworzone przepisy. Prokurator 3h i pełna rura przed siebie. Nooo ale gdyby kooompas BYŁ, to byście stali noo tyle samo. Tyle w temacie. kopas i mapa no i w las żeby nie wpadać pod pociąg.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pytanie w którym miejscu, bo tam jest wydeptana przez ludzi ścieżka.

Niestety tam dość sporo osób przechodzi przez tory będąc na spacerach, nie raz jak byłam młodsza zdarzyło mi się tam przechodzić z rowerem pod pachą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejna osoba która nie dźwignęła tego co

się teraz dzieje.Bo nie chce mi się wierzyć żeby to był nieszczęśliwy wypadek :-(
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

alternatywa

PKM osowa, są autobusy do oliwy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby to była oczerniania przez Was SKM to byście

Mieli pełną informację na ich Kompasie.
A tu Polregio i zonk
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a sie zdziwil,nie mial prawa pierwszenstwa?pieszy oczywiscie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jak śmiertelny to 2h stania
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0