Widok

PKM - zapach spalonych kabli

Okropny, duszący zapach spalonych kabli w PKM jadącej właśnie w stronę Gdańska Glownego.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli to prawda...

...że SKM przekazało tabor w złym stanie.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

Czy poinformowałeś obsługę pociągu?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie

prawda jest taka, że polregio nie sprawdza i nie serwisuje taboru przed wypuszczeniem go na tory.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie dość, że "narodowa fabryka"

produkuje swój tabor "po taniości" to na dodatek władze SKM-T kultywowały starą komunistyczną zasadę, ze nie moje to można "zarżnąć". Efekt tego jest taki, że po 7 latach eksploatacji, jak by nie patrzeć, nowy tabor, się sypie.Czyli wypisz wymaluj....jak ten kraj po 7 latach "rządów" pis. Zbieg okoliczności?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czy uważasz że pasażerowie mają zainteresować się stanem technicznym a ty już swój obowiązek spełniłeś i na forach porannych zaistniałeś. Prosto,, dzbanie,, nie zaśmiecaj i nie zrzucaj na innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dużo jeżdżę SKM i Polregio

I mam wrażenie, że pojazdy Polregio są gorzej. utrzymane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ta...prawda.

Widziałem w necie jak 3 pojazdy przejęte od SKM, które wg. komunikatu UMWP były w fatalnym stanie, jechały na holu na naprawę. 2 dni później ...jechałem nimi na PKM. Niezły szwindel, ale skoro podatnik zapłaci... koniaczku?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Potwierdzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może kierownik pociągu wypala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Równej...

To przypadkiem nie przy tej ulicy jest departament infrastruktury UMWP odpowiedzialny za kolej? Panowie, kończcie kawkę i do roboty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tabor

a skąd pewność, że to tabor przekazany przez SKM? przecież Polregio ma także swój tabor plus trzy Newagi i kilka szwajcarów od urzędu marszałkowskiego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo!

Składy nie jeżdżą, bo w naprawie - źle. Składy szybko naprawione - źle.
Polska w całej okazałości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego cztery z dziesięciu składów nie wyjechały ostatnio na tory bo po sprawdzeniu przez polregio okazało się, że są w złym stanie technicznym?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeżeli prawidłową eksploatację

nazywasz zarzynaniem, to jest to oczernianie SKM, które stawało na głowie by to jeździło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry