Pierwszy tydzień samego PKP na trasach pkm.. rozklad na stronie pkp nie zgadza się z tym co jest na przystankach, usunięto część połączeń, rano w godzinach szczytu 1pociag na godzinę. Gratis opóźnienia. więcej
Bez sensu,zamiast dać więcej i dluzsze sklady to idą w odwrotną stronę...gdybym ja tam zarządzał dałbym co 5 minut składy na cały peron.I ogrzewanie na maxa.Na komforcie pasazerow bym nie oszczedzał.A i ceny biletów bym obniżył.
I znowu zatłoczone pociagi. Nie wiem kto tam układa ten rozkład, ale chyba ma nie pokolei w głowie. To co się tam dzieje nie zachęca do korzystania z pkm. A miało być tak pięknie.
i co to zmienia? Jak na kilka dni, to można olać pasażerów i robić na odwal? Może lepiej dla pkp by było, gdyby w ogóle pociągi nie kursowały, wąsacze z solidarności mógłby pić w spokoju kawkę
SKM dzis jeżdzi bez zastrzezeń i dzięki jej za to oby tak bywało częściej.
Teraz kiedy ścisnęły mrozy, zawodzą akumulatory i trzeba skrobać szyby miło wsiąść do ciepłego składu i zapomnieć o korkach na drogach. Dzięki za Waszą pracę mimo że czasem bywa róznie...jak to w życiu
Ile razy mam mówić, że PKM jest linią kolejową.
pretensje proszę kierować do operatora czyli PolRegio lub do Urzędu Marszałkowskiego.
Przestań tak pisać