Widok
PO MASIE
Dzieki wielkie wszystkim, ktorzy z nami jechali, dzieki policji za eskorte, dzieki kierowcom za wyrozumialosc (no, przynajmniej nikogo nie pobili ani nie przejechali, choc Krzyzaka trolejbus prawie staranowal na skrzyzowaniu Starowiejska-Świetojanska:)
Mam nadzieje, ze zobaczymy sie nastepnym razem!!!
Oby wszystko rowniez przebiego pomyslnie, a nas bylo 10 razy wiecej:)
Mam nadzieje, ze zobaczymy sie nastepnym razem!!!
Oby wszystko rowniez przebiego pomyslnie, a nas bylo 10 razy wiecej:)
Pierwsza masa zakonczona pelnym sukcesem! Tylko tak dalej panie i panowie :) Liczba uczestnikow, pogoda oraz eskorta dopisaly. Tylko po co panu policjantowi byly dane organizatora? I do licha jakiego organizatora? Przeciez masa nie ma organizatora, prawda?
Szerokiej drogi i do zobaczenia na nastepnej masie! :)
Szerokiej drogi i do zobaczenia na nastepnej masie! :)
podobno spisywali ludzi i jakąś kase za eskorte chcieli... tak słyszałem ale nie wiem czy to plotki czy ch.. wie co
a ogólnie było z****iście :) ....
jak ktoś ma fotki to niech się chwali :)
ja mam koło 50-60 mb fot i filmików.... zaraz je przeglądne.... tylko na żadnym mnie nie ma :( -> :P
pozdrawiam
www.nnurek.prv.pl
a ogólnie było z****iście :) ....
jak ktoś ma fotki to niech się chwali :)
ja mam koło 50-60 mb fot i filmików.... zaraz je przeglądne.... tylko na żadnym mnie nie ma :( -> :P
pozdrawiam
www.nnurek.prv.pl
odłączyłem od Was w okolicach wzgórza maksymiliana i jechałem do gdańska - korek aż do okolic redłowa - pełen sukces ;)
jako że jestem z gdańska i na dokładkę pracuję kilka uwag - późniejsza godzina - musiałem do gdynie dojechać kolejką
nie za długo w gdańsku coroczny przejazd rowerowy - gdyniacy - skontaktujcie się z OLE - www.ole.most.org.pl - moim zdaniem warto zrobić imprezę 3miejską
to tyle, dzięki za wspóloną jazdę i być może do zobaczenia za miesiąc
jako że jestem z gdańska i na dokładkę pracuję kilka uwag - późniejsza godzina - musiałem do gdynie dojechać kolejką
nie za długo w gdańsku coroczny przejazd rowerowy - gdyniacy - skontaktujcie się z OLE - www.ole.most.org.pl - moim zdaniem warto zrobić imprezę 3miejską
to tyle, dzięki za wspóloną jazdę i być może do zobaczenia za miesiąc