Widok
Witaj Sylwio
A już myślałam ,że odezwał się ktoś z Łodzi i może uda się pojechać razem . Nic nie szkodzi , damy radę. Też jadę pierwszy raz . Mówiąc szczerze pociągu nie brałam pod uwagę. Rozważam dojazd autobusem. Nie wiem tylko jak wygląda potem dojazd z Gdańska na wyspę do Almy w Sobieszewie. Pozdrawiam Gosia :-)
A już myślałam ,że odezwał się ktoś z Łodzi i może uda się pojechać razem . Nic nie szkodzi , damy radę. Też jadę pierwszy raz . Mówiąc szczerze pociągu nie brałam pod uwagę. Rozważam dojazd autobusem. Nie wiem tylko jak wygląda potem dojazd z Gdańska na wyspę do Almy w Sobieszewie. Pozdrawiam Gosia :-)
Witam.jestem na tarasie od 7 maja skierowana przez ZUS.nie narzekam wbrew opinii co niektórych.jest miło .Panie z recepcji bardzo pomocne ( dziękuję). Fakt gdy w jednym dniu przyjeżdża 100 osób jest ciężko.wszyscy muszą biec do pielęgniarki na przyjęcie i trzeba czekać w kolejce ale Panie są miłe i szybko ubijając się by każdego przyjąć.pokoje jak się trafi i zależy kto co oczekuje.są świeże pościele jest ciepła woda jest gdzie się wykąpać .jedzenie super.codzien inne zestawy mali kiedy tak się zdarza.zabiegi to zależy kto ma jakie dolegliwości ale zawsze można zmienić.plaża spacerkiem ( niektórzy biegają 3 razy dziennie więc można.ja jestem zadowolona.