Widok

PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1

Lechia przegrała z Podbeskidziem Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1.

Zakończyło się spotkanie Podbeskidzie Bielsko-Biała - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiem dobrze , że poziom gry Lechii cieszy kibiców z Gdyni w ewentualnym spotkaniu PP.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lg

wszystkie wpisy i opinie sztab i piłkarze powinni oglądać w drodze do gdańska może się czegoś o sobie dowiedzą
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

śmieszna Arka

A co wy Arkowcy tutaj taka beke macie z Lecchi/ Kopacze z I ligi chciałoby się być w ekstraklasie ,a tu trzeba bedzie poczekać parę lat
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

To już jest koniec. Nie ma już nic...

Nie ma pomysłu na grę, nie ma lidera w drużynie, nie ma wyników...nie ma niczego. Niestety Lechia z taką grą coraz szerzej otwiera sobie wrota do pierwszej ligi. Brak wyników, walki i zaangażowania jest równoznaczne z brakiem szacunku dla kibica.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja już brzydko nie powiem na arkę

bracia gynianie,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

lechista

walka o utrzymanie do konca,a nie 1-sza osómka chłopacy!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe kto pójdzie na następny mecz.

Janusze już nie chodzą.
Trzeba być idiotą aby nie zbojkotować tego całego towarzystwa.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przestań bzdety gadać - Wszyscy na chorzów- gwizdać na minutę ciszy walka z pisuarami

to jest na tą chwilę LECHIA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

pogromcy armatury łazienkowej

a gdzie wasze machajki?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Arkowcy

wy się też nie podpalajcie. Nawet jeśli jakimś cudem awansujecie do eklasy to się w niej nie utrzymacie. Macie podobny problem jak Lechia. Brak właściciela z dużą kasą.Trudno raczej oczekiwać aby się takowy znalazł. Jak już to szybciej zainwestuje w Lechię. Chociaż i tu nic pewnego. Trójmiastu grozi I ligowy byt.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nastepny mecz

Pier... te nic sie nie stalo czy czy wygrywasz czy nie. Na nastepnym meczu trzeba dac jasno do zrozumienia co o tym myslimy. Tyle
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

PROBIERZ CHYBA SIĘ NAĆPAŁ CO ON PLECIE MECZ POD KONTROLĄ MIELI. NAWET JEDNEJ PO ŻĄDNEJ AKCJI NIE BYŁO ZAANGAŻOWANIA.A MOŻE WIERZY W TO CO MÓWI? TO CHORE
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

sam już nie wiem, lepiej wygrywać w I lidze czy przegrywać w "ekstraklasie"?

Nie jestem Arki kibicem, oni w I lidze baty zbierają, chodzi mi o Lechię, wolę LG .zwycięską niż tak poniżoną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

lepiej zostań w domu

a kiełbasę kup w biedronce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chodze na kazdy mecz ligowy a toba gardze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

i jeszcze nasi bracia obici i tracą jedne z najważniejszych flag na rzecz lewaków sanczo-pansów. Później obici przez krecików. Wzięli na siebie ciosy od kretów, bo nie chcieli aby poszło w świat, że to wielkie chwm zaliczyło klapsy od jakichś tam kretów. Co dostali w zamian? Nawet ich nie odebraliśmy z dworca:( Woleliśmy zaistnieć jako fan klub Chojniczanki i wsławić się drugą ustawką z umywalką i sedesem:(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry