Widok

PODZIĘKOWANIA

W tym wyjątkowym dniu Bożego Narodzenia składam ogromne podziękowania za pomoc i wieloletnią wspaniałą i fachową opiekę nad moją ukochaną sunią Didi. Bardzo dziękuję za wszystko co cały zespół lekarzy weterynarzy zrobił dla mnie i mojego pieska. Szczególne podziękowania dla Pana dr Janusza Borcowskiego. Wykazał Pan tyle fachowości, serca, cierpliwości i zrozumienia. Pierwszy raz trochę przypadkiem bo o godz. 3 nad ranem w sierpniu 2009r trafiliśmy na nocny dyżur do gabinetu na Bitwy Oliwskiej. Mój piesek był umierający, bo nie był właściwie leczony w innej lecznicy. W Państwa lecznicy został odratowany. Przez te ostanie lata był prowadzony przez Pana dr Janusza Borcowskiego. Panie doktorze Bardzo dziękuję za wszystko. Bardzo dziękuję także Panu dr Tadeuszowi Popławskiemu. Przeprowadził Pan w 2011r w sierpniu udaną, jakże ciężką operację.W dniu 17 października 2014r przyszedł czas na rozstanie. Pan dr Paweł Załęski przeprowadził nas przez ten ciężki moment w sposób wyjątkowy i pełny szacunku. Bardzo dziękuję. Szczególne podziękowania także dla Pana dr Michała Dzięcioła oraz Pana dr Sebastiana Domańskiego, od których ilekroć była potrzeba otrzymywaliśmy pomoc. Szczególne
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 6

podejście do zwierząt: -

pomoc merytoryczna: -

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za takie ciepłe słowa i pamięć w ten wyjątkowy czas świąt Bożego Narodzenia. Janusz Borcowski i Tadeusz Popławski wraz z całym zespołem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry