Widok
Wszystkim nie da się dogodzić , sporo ludzi z Gdyni zjawia się na ogniskach,piknikach itd organizowanych w Gdańsku i jakoś nie marudzi,że daleko,że zawsze tam,nie przesadzajmy to nie wyprawa na koniec świata, dla chcącego nic trudnego,ja dołożę wszelkich starań mimo że wyjeżdżam żeby jednak w piątek bawić się z Wami na pokładzie /;o)
"Nigdy nie pozwól aby ktoś był dla Ciebie priorytetem,podczas gdy Ty jesteś dla niego tyko jedną z opcji." Mark Twain
Popieram.. Nie wiem skąd to "marudzenie". Jesteśmy na portalu trojmiasto a nie Gdańsk. Ludzie dojeżdzają ze wszystkich okolicznych wiosek, martwiąc się o transport powrotny i o swoje życie, więc tym razem my możemy się pomartwić ;) Ma ktoś w planach jechać z Gdańska samochodem? A jak nie to dołączajcie się do wspólnej podróży komunikacją szynową ;)
Rutgerina - wiedzialam! fajnie, kurcze tylko ze ja mam duza impreze firmowa w Gdyni, a chetnie bym dolaczyla (chyba ze do Was dojade ok 1.00...?) zalezy o ktorej bede mogla stamtad wyjsc (jak klienci firmy wyjda to i ja bede mogla), szkoda, ze to nie sobota... :(
Czy ktos zrobi rezerwacje stolika? (5 zl od glowy)
Czy ktos zrobi rezerwacje stolika? (5 zl od glowy)
Jak ja sobie przeleję przez gardło , to może sam powiem ciekawskim ;) na forum nie wspomnę , nie wiadomo kto zagląda tutaj aninomowo :)
Żadna rewelacja ale cieszę się , że jesteście skłonni cieszyć się szczęściem jednostki - w końcu jesteśmy forumową rodziną ;)
Żadna rewelacja ale cieszę się , że jesteście skłonni cieszyć się szczęściem jednostki - w końcu jesteśmy forumową rodziną ;)
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
A dziękuję i nawzajem :D
Ja zwyczajnie od dłuższego czasu idę prostą drogą a na zakręty... nie ma co najwyżej czasami jakaś kłoda na drodze się znajdzie a zakręty tworzymy sami bo to my budujemy tą drogę.
Naprawdę tak to upraszcza życie, codzienność - szok
Tak mnie naszło napisać mimo że nie dotyczy wątku :D
Ja zwyczajnie od dłuższego czasu idę prostą drogą a na zakręty... nie ma co najwyżej czasami jakaś kłoda na drodze się znajdzie a zakręty tworzymy sami bo to my budujemy tą drogę.
Naprawdę tak to upraszcza życie, codzienność - szok
Tak mnie naszło napisać mimo że nie dotyczy wątku :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
Po ostatnim ognisku byłam szybciej w domu niż po wczorajszej/dzisiejszej imprezie jednak czy to oznacza, że gorzej się bawiłam ? No way :D impressska naprawdę była udana
@Mat, czy to oznacza, że pan kierowca zabrał Cię na after party ;) ?
@nikita, jak to za co, za jajco :P Ty już dobrze wiesz ;)
@kafka, następnym razem musisz koniecznie dołączyć :)
A gdzie organizatorka wczorajszego bugi ługi :) ? ? ?
@Mat, czy to oznacza, że pan kierowca zabrał Cię na after party ;) ?
@nikita, jak to za co, za jajco :P Ty już dobrze wiesz ;)
@kafka, następnym razem musisz koniecznie dołączyć :)
A gdzie organizatorka wczorajszego bugi ługi :) ? ? ?
kochani, przepraszam Was bardzo ale obowiazki sluzbowe nie pozwolily mi przyjechc na Poklad, niestety po imprezie firmowej klienci chcieli jechac do sopotu na after party (nigdy nie byli) ...no i klient nasz Pan. Zatem do nastepnego razu gdzies na parkiecie ;) A teraz jade po auto zostawione w Gdyni....
@papa Smerf
co ja bym bez Ciebie zrobiła... wiedziałam, że na Ciebie to zawsze można liczyć ;)
na pewno się jakoś rozliczymy :)
@Anulka_2013
bez przesady, mnie ostatnio praktycznie w piżamie wpuścili, więc nie ma problemu z garderobą, z resztą my się już nie musimy lansować, całe trójmiasto juz nas zna, chociażby z opowiadań ;)
co ja bym bez Ciebie zrobiła... wiedziałam, że na Ciebie to zawsze można liczyć ;)
na pewno się jakoś rozliczymy :)
@Anulka_2013
bez przesady, mnie ostatnio praktycznie w piżamie wpuścili, więc nie ma problemu z garderobą, z resztą my się już nie musimy lansować, całe trójmiasto juz nas zna, chociażby z opowiadań ;)
I try to take one day at the time, but sometimes several days attack me at once...