Widok

POKŁAD- piątek

Prowokator się nie ujawnia, reszta się dopomina nowego wątku- więc zakładam, co następuje:
Kiedy: piątek 11,10 (godzina do ustalenia)
Gdzie: Pokład
Teraz czekam na listę obecności ;)
I try to take one day at the time, but sometimes several days attack me at once...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też obecna!
Take it easy, baby
Take it as it comes
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się też wpisuję na listę nieobecności, niestety siła wyższa w postaci skręconej kostki. Życzę udanej zabawy :)
Ojej ale problem zawsze z lokalizacją jak ktoś chce to trafi jak nie pasuje to samemu coś zaproponować :P
Obecny :)))) ja o 20:00 będę bo 10zł po 21 za wstęp wolę inaczej spożytkować :P
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

OK to normalnie ja nie piję i będę jechać autkiem :) A co mi tam czas wyjść z norki . :) Ale numer po mojej klawiaturce biedronka skacze .To znak :) Jadę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram.. Nie wiem skąd to "marudzenie". Jesteśmy na portalu trojmiasto a nie Gdańsk. Ludzie dojeżdzają ze wszystkich okolicznych wiosek, martwiąc się o transport powrotny i o swoje życie, więc tym razem my możemy się pomartwić ;) Ma ktoś w planach jechać z Gdańska samochodem? A jak nie to dołączajcie się do wspólnej podróży komunikacją szynową ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkim nie da się dogodzić , sporo ludzi z Gdyni zjawia się na ogniskach,piknikach itd organizowanych w Gdańsku i jakoś nie marudzi,że daleko,że zawsze tam,nie przesadzajmy to nie wyprawa na koniec świata, dla chcącego nic trudnego,ja dołożę wszelkich starań mimo że wyjeżdżam żeby jednak w piątek bawić się z Wami na pokładzie /;o)
"Nigdy nie pozwól aby ktoś był dla Ciebie priorytetem,podczas gdy Ty jesteś dla niego tyko jedną z opcji." Mark Twain
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeważnie spotkania są w Gdańsku lub w okolicach, niech choć raz będzie w Gdyni :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wątpię ale z Gdańska troszkę daleko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gdynia jest ok :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To tera naprawdę strzał w 10 . To w Gdyni a bliżej Gdańska nie można ?
A lista nieobecności? :P
Bawcie się dobrze ;)
Wstępnie wpisuję siebie i Księdza :D
do góry