Widok
POLECAM BARDZO SERDECZNIE!!!
Chciałabym bardzo serdecznie polecić Akademię Małych Odkrywców, gdyż miałam niewątpliwą przyjemność korzystania z usług tego przedszkola. Kiedy z przyczyn mieszkaniowych przeniosłam córeczkę do Akademii byłam oczarowana. Myślałam, że nikt nie dorówna przedszkolu Moja Bajkowa Kraina w Rumii, ale udało się! Mała została otoczona cudowną opieką przez wszystkich, szczególnie przez Panią Anię, która była wychowawczynią mojej Kamilki i którą serdecznie pozdrawiam:)) Ale każda z osób tam pracujących jest pełna ciepła i serdeczności, z głową pełną pomysłów! Już od samych drzwi przedszkola wita nas mnóstwo ozdób tematycznych, w zależności od święta, które na dany dzień Panie zaplanowały. Np. na dzień dyni dzieci przebierały się za dynię, miały zdjęcie pamiątkowe z tego święta umieszczone na pamiątkowym kubku, a rodzice z dziećmi przygotowywali pracę ręczną na konkurs. Fantastyczną sprawą było przedstawienie rodziców dla dzieci (niespodzianka dla dzieci:) Królewna Snieżka, przy którym ubawiliśmy się do łez, a które moje dziecko do dziś ogląda na okrągło:) Dzieci zawsze z okazji różnych uroczystości przygotowują bogaty program, w którym każde dziecko ma swoje solowe wystąpienie żeby czuło się ważne, a Panie przechodzą same siebie jeśli chodzi o wystrój wnętrz na te okazje!:)
Przedszkole wspiera różne akcje społeczne, m.in. uczy wrażliwości np. dla Ciapkowa czy biednych rodzin ("szlachetna paczka"). Powiem szczerze, że kadra, którą tam zebrano, tak pełną ciepła i uśmiechu, postawiła tak wysoko poprzeczkę, że nie wiem, czy znajdę gdzieś równie profesjonalną opiekę dla dziecka. Pozdrawiam bardzo ciepło i bardzo serdecznie!
Przedszkole wspiera różne akcje społeczne, m.in. uczy wrażliwości np. dla Ciapkowa czy biednych rodzin ("szlachetna paczka"). Powiem szczerze, że kadra, którą tam zebrano, tak pełną ciepła i uśmiechu, postawiła tak wysoko poprzeczkę, że nie wiem, czy znajdę gdzieś równie profesjonalną opiekę dla dziecka. Pozdrawiam bardzo ciepło i bardzo serdecznie!