Widok
POLECAM EL-PRAWKO WEJHEROWO
Serdecznie polecam szkołę EL-PRAWKO WEJHEROWO. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu kursu . Nigdy nie myślałam że teoria będzie taka prosta i zrozumiała - dzięki wykładom pana Piotra K. TEORIA ZDANA ZA 1 RAZEM 73 pkt. Polecam wszystkim na instruktora jazdy praktycznej Pana Krzysztofa G. Bardzo wymagający, profesjonalista lecz kulturalny i panuje miła atmosfera. Nawet z takiego chłopaka jak ja z dwiema lewymi rękami i nogami (heheheh) potrafił zdziałać cuda. Pan Krzysztof okazał się strzałem w 10, zawsze mówił mi swoją maksymę (tylko kursant który wykazuje zaangażowanie w swoją naukę zda za 1 razem, bez względu na nastawienie egzaminatora).
Zdałem EGZAMIN PRAKTYCZNY ZA 1 RAZEM.
Egzaminator po egzaminie bardzo pochwalił moją jazdę, jak i instruktora, który tak mnie przygotował do egzaminu. Gdyby wszyscy przychodzili tak przygotowani do egzaminu to ich praca była by przyjemnością.
GORĄCO POLECAM TĘ SZKOŁĘ. JA NIE ŻAŁUJĘ. ZA KILKA DNI ODBIERAM PRAW JAZDY.
Zdałem EGZAMIN PRAKTYCZNY ZA 1 RAZEM.
Egzaminator po egzaminie bardzo pochwalił moją jazdę, jak i instruktora, który tak mnie przygotował do egzaminu. Gdyby wszyscy przychodzili tak przygotowani do egzaminu to ich praca była by przyjemnością.
GORĄCO POLECAM TĘ SZKOŁĘ. JA NIE ŻAŁUJĘ. ZA KILKA DNI ODBIERAM PRAW JAZDY.
Moja ocena
OSK eL-prawko
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6