Widok
POLECAM GORĄCO!!!!!!!!!!!!
Pan Michał (kierownik) przykłada ogromną wagę do jakości szkolenia kursantów. Wykłady były CIEKAWE i wartościowe. Zawierały wiele informacji przydatnych w praktyce. Podczas wykładów m.in. omówione zostały trasy egzaminacyjne i wszystkie nietypowe skrzyżowania na nich występujące. Obowiązkowy kurs pierwszej pomocy (bardzo interesujący) prowadzony był przez fachowca (ratownika). Nauka jazdy odbywała się w sposób bezstresowy, a jednocześnie skuteczny. Jazdy odbywały się na różnych samochodach, dzięki czemu naprawdę uczyłem się techniki prowadzenia auta, a nie obsługi konkretnego modelu samochodu. Dzięki temu opanowanie samochodu egzaminacyjnego nie sprawiało mi problemów. Ale egzamin to nie wszystko... Bardzo wysoką jakość szkolenia w MIRAFIORI doceniłem tak naprawdę dopiero jeżdżąc własnym samochodem. Dzięki profesjonalnemu szkoleniu nie bałem się ruchu ulicznego robiąc pierwsze kilometry bez instruktora. Miesiąc po odebraniu prawa jazdy pojechałem samchodem z Gdańska w okolice Kielc, przejeżdżając w godzinach szczytu przez Łódź - obce, duże i zakorkowane miasto... Fakt, że jako świeżutki kierowca bez problemów sobie z tym poradziłem, to chyba najlepsza rekomendacja dla MIRAFIORI.
Moja ocena
Mirafiori
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6