Widok

POLECAM OSK EXPERT !!!

Polecam bardzo mili instruktorzy, dobrze przystosowane samochody oraz ciekawe i pełne informacji materiały dodatkowe ;) które na pewno wykorzystam jeszcze jako kierowca xD również bardzo serdecznie pozdrawiam instruktora Szymona Kiedrowskiego za mile spędzone jazdy samochodzikiem rejestracji, którą zapamiętam :D i za cierpliwość :P

Dzięki OSK Expert !!!
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również się podpiszę pod tą pochwałą, a co tam.

Wczoraj udało mi się zdać prawko za pierwszym podejściem, co w naszych czasach graniczy niemal z cudem. Skoro OSK Expert nauczył dobrze jeździć takiego tłumoka jak ja, to na pewno instruktorzy są dobrzy :)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdecydowanie nie polecam nauki jazdy w OSK EXPERT. Zapisałam się na kurs na początku wakacji, żeby załatwić wszystko w ciągu tych dwóch miesięcy. Okazało się to niemożliwe. Nie dość, że jazdy mi przekładano właściwie co chwilę, uczyło mnie trzech (!) instruktorów, zamiast jeździć po trasach egzaminacyjnych większość czasu spędzałam na załatwianiu remontu w domu Szanownego Szefa, niektórych rzeczy uczyłam się na ostatnich lekcjach, to jeszcze okazało się, że nie zapisano mojego numeru PKK! Na zapisanie się na egzamin musiałam czekać MIESIĄC. W rezultacie od ukończenia jazd do mojego egzaminu minie półtora miesiąca. Nie wiem, może ten człowiek myśli, że w ten sposób zapłacę mu za kolejne godziny dodatkowych jazd? Kpina. Nikomu nie polecam nauki w tej szkole, mimo że ma mnóstwo pozytywnych opinii, nie mam pojęcia skąd. To jest niepoważne, nie wiem jak można dopuścić do takiego zaniedbania i nawet nie przeprosić, nie zaproponować dodatkowych jazd albo zwrotu chociaż części kosztów kursu. Pieniądze wyrzucone w błoto, nie czuję się ani trochę przygotowana do egzaminu. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry