Widok
POLECAM !!!
Do gabinetu trafiłam na początku września, może niezupełnie przypadkiem bo poleciła mi go koleżanka, ale raczej nie oczekiwałam cudów (tym bardziej, że wcześniej korzystałam z porad dietetyków - bezskutecznie). Tym bardziej byłam miło zaskoczona kiedy okazało się, że nie jestem takim zupełnie beznadziejnym przypadkiem. Dziś po prawie dwumiesięcznej kuracji odchudzającej mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że warto było spróbować jeszcze jeden raz. Ważę prawie 7 kg mniej, nie chodzę głodna, czuję się wspaniale bo patrzę w lustro i chce mi się żyć. Nauczyłam się zdrowo odżywiać i chyba już wiem jak ważne jest to dla każdego młodego człowieka (a pewnie nie tylko młodego). Co mi się podobało najbardziej? Dużo, atmosfera domowa, fajne przepisy, proste, mało pracochłonne i wygodne w przygotowaniu (bez udziwnień) a do tego smakowite - a co najważniejsze dla mnie to nie musiałam biegać z wagą (w przepisach przelicznikiem była łyżeczka, szklanka, kromka itp.). Duży plus za to !!! POLECAM WSZYSTKIM (NAWET TAKIM BEZNADZIEJNYM PRZYPADKOM JAK MÓJ) !!! WAM TEŻ SIĘ UDA.
Moja ocena
La Mariposa
kategoria: Dietetycy, leczenie otyłości
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6