Widok

POLECAM

Ja jestem z Gliwic i jestem zadowolona :) mam cyfrową telewizję i net 10MB, zero awaryjności, miła obsługa telefoniczna- dzwoniłam ostatnio w spr faktur- w ciągu 3 min wszystko mi kompetentnie wyjaśnili :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tego, ze pozytywne opinie sa podobne to bym raczej nie czepial sie. Negatywne tez wiele od siebie nie odbiegaja ;)
Na koniec dodam, ze mam bardzo zla opinie o tym dostawcy; to tak zeby nie bylo, ze inna forma "podstawienia" nastapila ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałeś sprawdzić jakie forum wyskakuje jako pierwsze, a nie co zawiera... czytać ze zrozumieniem nie umiesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wpisałem, sprawdziłem. Miażdżąca większość opinii na innych forach pokrywa się ze wszystkimi krytycznymi, które są na tym. Ciężko za to przeczytać pozytywne wypowiedzi, a te które uda się odnaleźć są zadziwiające do siebie podobne, zarówno w formie jak i treści. O wszelkich chamskich i agresywnych "obrońcach" tej firmy nie chce mi się już pisać...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
człowieku wpisz w google forum stream i zobaczysz jakie pierwsze pozycje się pojawiają, zanim ocenisz osobę jako podstawioną
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
co za brednie...

człowiek z gliwic (rzekomo) śledzi z uwagą trójmiejskie forum i przypadkiem trafia na swojego operatora... chyba, że gliwice to jakaś nowa dzielnica gdańska.
w dodatku rzekoma użytkowniczka bezawaryjnego i megaszybkiego łącza ze stream musi do pisania postów korzystać z mobilnego play.
no i ta słodka "opinia" oderwana od rzeczywistości - kto niby ma w to uwierzyć??
jeśli tak wygląda "pijar" w tej firmie to podsumuję całość jednym słowem: Ż E N A D A
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Dostawcy internetu

Grażyna Szkudlińska - ocena (3 odpowiedzi)

Prosiłam o pomoc. Błyskawicznie odezwał się bardzo utalentowany przewodnik dla ,,niekumatych"...

Dominika - ocena (5 odpowiedzi)

Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130 zł!! Dodatkowo zdarza...

do góry