Widok
POLECAM!!!
Potwierdzam poniższe opinie!! Panowie bardzo rzetelnie podeszli do mojego problemu. Po pół roku zauważyliśmy, że nasze krany, czajnik ,zmywarkę i inne urządzenia AGD zaczyna pokrywać biały osad, który był ciężko usuwalny i często powracał. Najgorzej ,że ten sam osad ( kamień kotłowy jak się potem okazało) zaczął się osadzać w moim podgrzewaczu wody i musiałem wzywać firmę serwisową do odkamieniania oraz wymiany dysz. Było to dość kosztownie i co mnie zupełnie zdziwiło, że w około 6 miesięcy potrzebne były takie naprawy. Zadzwoniłem do kilku firmy reklamujących się na tym portalu, ale dopiero Kuna Pro-Water profesjonalnie podeszła do problemu. Po krótkiej rozmowie z panem z biura zostałem umówiony na badanie wody w zakresie twardości. Następnego dnia przyjechali panowie badać wodę oraz „określić wydajność systemu filtrującego” w moim domu. Wszystko trwało około godziny. Potem miałem już pełną ofertę oraz opis filtrów. Co do ceny to rzeczywiście drogo! Jedyny minus.- Tak myślałem na początku ale jak się po roku okazało propozycje innych firm były niewiele tańsze za to usługi serwisowe droższe i częstsze niż w Kuna Pro-Water. Ogólnie jestem bardzo zadowolony!!
Moja ocena
Kuna Pro-Water
kategoria: Uzdatnianie wody
oferta: 5
jakość usług: 5
terminowość: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.4
* maksymalna ocena 6