Widok
POLECAM
Jak piszą poprzednicy, NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY. Pełen profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu :)na początku przywitała mnie PRZEMIŁA Daria, która swoim pozytywnym nastawieniem, uśmiechem upewniła mnie że to napewno tu chce się uczyć :) Wykłady z Maćkiem i Markiem - mimo że trwają 3godziny to czysta przyjemność, dokładnie profesjonalnie przekazują wiedze teoretyczną, odpowiadają na KAŻDE pytania dotyczące jazdy, egzaminu i życia codziennego na drodze, nie obywa się oczywiście bez dowcipów, ciekawych, śmiesznych historyjek z życia ADJ, przygotowują tak, aby egzamin nie był żadnym stresem, zaskoczeniem. Jazdy miałam z p. Mariuszem, i wielkimi literami jeszcze raz DZIĘKUJĘ. Za cierpliwość, za spokój, mimo wieeelu błędów jakie popełniałam, zawsze był spokojny i wierzył że mi się uda(choć ja w to nie wierzyłam). Godziny jazd dopasowuje się do kursanta, nie jest jak w innych szkołach że na jazdy czeka się 2 tygodnie. Należy też wspomnieć, że ŻADNE trasy egzaminacyjne nie są pomijane, i wszystkie wałkowane, aż do opanowania. Instruktorzy interesują się kursantami, ich egzaminami. W ADJ nie zmieniłabym NIC i z chęcią poszłabym na taki kurs raz jeszcze :) ZDAŁAM za 2gim :)! POZDRAWIAM
Moja ocena
Akademia Dobrej Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6