Widok
POLECAM
Szkoła nie działa na zasadzie eliminacji tzw. "niewygodnych" uczniów, jak to się dzieje w większości szkół publicznych. Szkoła, póki co, stawia na rozwiązywanie problemów. Dla mnie jest to najważniejsze. Polecam szczególnie rodzicom, których pociechy są bardzo inteligentne. Większość szkół publicznych nie jest gotowa na wyzwanie polegające na pracy z takim dzieckiem - NIESTETY.
Moja ocena
Gdańska Szkoła Podstawowa
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 5
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 5
bezpieczeństwo: 5
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6
Ludzie nie zawracajcie sobie głowy tą szkołą. Szkoda kasy. poszukajcie wśród innych szkół, popytajcie. W tej szkole nauczyciele (szczególnie starsi ale i nie tylko) działają na metodach rodem ze średniowiecza, tj. "jak nie pałą to dzidą". nie mają pojęcia o pozytywnym wzmacnianiu i kierowaniu dziecka. Nie ma atmosfery przyjaźni nie mówiąc już o empatii. Zamiast tego jest doszukiwanie się dysfunkcji w rodzinie (oczywiście gdy pojawiają się problemy), brak analizy własnego postępowania. Panuje zasada: wszystko co złe to z domu a co dobre to ze szkoły. śmiech na sali. Nie polecam. nie wiem J.W. skąd Ty masz takie dobre doświadczenia, bo chyba nie z GLO w Gdańsku.