Widok
POLECAM !
Trafiłam do Pana Dominika z przypadku ale już wiem, że na pewno nie przez przypadek będę w dalszym ciągu korzystała z jego usług ! Profesjonalne podejście, bezpłatna konsultacja po której od razu ustaliśmy termin wizyty. Na wejściu wita mnie uśmiechnięta dziewczyna która proponuję mi coś do picia, po chwili siadam już na fotel. Pan Dominik według wcześniejszych ustaleń dobiera mi kolor, po czym kolejna uśmiechnięta Pani farbuję mi włosy, widać że ma spore doświadczenie i robi to bardzo dokładnie :) Postanowiłam również odżywić swoje włosy, indywidualnie dobierają mi produkty moroccanoil- włosy nabierają blasku, są super wygładzone i od razu widzę różnice w jakości włosa :) Przy myciu, miłe zaskoczenie- masaż jestem w pełni zrelaksowana i wtedy siadam do Pana Dominika a on kończy dzieło super fryzurą ! Co ważne domu włosy bez problemu się układają :) z całego serca polecam to miejsce ! Pełen profesjonalizm i atmosfera sprawiły, że na pewno wrócę i będę polecała studio z czystym sumieniem:)
Moja ocena
Studio fryzur
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6