Profesjonalna obsługa i doradztwo! Tydzień przed ślubem borykałam się z problemem grawerunku na obrączce. Kilka zakładów odmówiło mi wykonania usługi, ze względu na 'zbyt cienką i delikatną obrączkę'. W kolejnym zaproponowano mi grawerunek jedynie drukowanymi literami, na który ze względów estetycznych nie chciałam się zgodzić. Dopiero tutaj zrozumiano moje potrzeby i wykonano usługę dokładnie tak, jak ja tego chciałam i jak sobie wymarzyłam. Ceny może i są nieco wyższe, niż w innych zakładach, jednak jedynie tutaj zostały spełnione moje oczekiwania. Także- jaka jakość i oczekiwania- taka cena i na pewno znajdą się wymagający klienci, którzy docenią perfekcyjną obsługę i wysoką jakość usług. Grawer to pamiątka często na całe życie, szczególnie jeśli chodzi o obrączki, uważam, że nie ma sensu na tym oszczędzać. Ponadto otrzymałam niezwłocznie po wykonaniu zdjęcie (!!!) obrączek, abym mogła już spokojnie zająć się dalszymi przygotowaniami i nie musiała się denerwować i czekać do dnia odbioru. I to tylko z dobrej woli i inicjatywy obsługi, nie śmiałam zawracać głowy, Pani z obsługi sama pomyślała, że skoro nie mogę niezwłocznie odebrać, już samo zdjęcie mnie uspokoi. POLECAM!